Curs de snowboarding pentru incepatori

0
604

curs de snowboardingIarna asta extremeaddict va invata sa va dati pe snowboard direct prin internet.

Practic vom preda saptamanal, cate o lectie, oricum ideea este ca in fiecare weekend veti avea ceva nou de invatat despre acest sport. Instructorul vostru de snowboarding de anul acesta va fi extremeaddict.ro.

Daca stiti deja cum sa va dati si vreti sa va cumparati sau schimbati echipamentul pentru snowboard, intrati in lista de Magazine de echipament sportiv de iarna disponibila pe site-ul nostru.

Vom incepe cu:

descrierea echipamentului
alegerea board-ului
alegerea legaturilor
alegerea boots-ilor
montarea si reglarea legaturilor pe placa
alegerea protectiilor si echipamentului outwear
ceruirea placii de snowboard
sfaturi utile, la ce trebuie sa fii atent pe partie
trick-uri pe snowboard
– – Backside 180 pe snowboard
– – Frontside 180 pe snowboard
– – 50 – 50

Vva luam de la nivelul de incepator, la modul ca nu v-ati dat niciodata si va ducem la un nivel de la care puteti sa avansati singuri, sa coborati fara probleme pe orice partie si orice tip de zapada. Lectiile vor fi predate in tipul saptamanii iar in weekend puteti sa exersati.

Am ales weekend-urile deoarece noi suntem din Bucuresti si doar in weekend-uri putem merge la partie (cu mici exceptii), cred ca e valabil si pentru persoanele din alte orase unde partiile nu sunt peste strada, in spatele blocului sau in curtea casei. Restul care aveti acces la partie toata saptamana sunteti fericiti.

Lectiile vor fi postate pe site-ul extremeaddict.ro

Pentru a primi articolele si pe e-mail inscrieti-va la newsletter (banner situat in partea din dreapta sus a fiecarei pagini). Daca aveti intrebari, si cu siguranta aveti, nu ezitati sa le postati pe site sau forum, incercam sa raspundem la toate.

Dictionar de termeni. Daca intalniti cuvinte la care nu gasiti explicatii directe in articol intrati in articolul dictionar de termeni din snowboarding si o sa gasiti explicatiile. Marea parte din cuvintele mai deosebite folosite pentru prima data in curs vor fi marcate cu *.

Lectii scrise pana acum:

Lectia 1. Despre snowboarding
Lectia 2. Cum sa alegi bootsii pentru snowboard
Lectia 3. Cum sa alegi placa de snowboard
Lectia 4. Cum sa alegi legaturile pentru snowboard
Lectia 5. Cum sa reglezi legaturile pentru snowboarding
Lectia 6. Cum alegeti echipamentul outwear pentru snowboarding

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here