AcasăsporturiMTB_BMXFabio Wibmer | unul dintre cei mai spectaculosi rideri pe bicicleta

Fabio Wibmer | unul dintre cei mai spectaculosi rideri pe bicicleta

Fabio Wibmer este clar la un alt nivel. “Cascadoriile” pe care le incearca sunt super crazy, iar viteza la care le executa dezvaluie super abilitati pe bicicleta, pasiune cat cuprinde si zero teama de accidentari.

Si ce se intampla daca il pui pe Fabio Wibmer pe o bicicleta?
Uite asta, doua clipuri super-extra-mega smechere pline de adrenalina.

Bicicletele pe care le foloseste Fabio sunt cu multe zerouri si cu EUR la final. O bicicleta decenta in Romania poti gasi aici, unul dintre cele mai populare magazine de echipament sportiv de la noi. Poti comanda online cu livrare rapida sau ridicare direct din magazin.

fabio wibmer
fabio wibmer

Despre Fabio Wibmer

Rider austriac, Fabio Wibmer, este renumit pentru videoclipurile sale incredibilele, fiind unul dintre cei mai creativi rideri din lume, producand content pe YouTube de ani buni. Uite aici garajul lui de biciclete trial si enduro.

Fabio a trecut de la motocross la biciclete dupa ce a vizionat un videoclip al vedetei scotiene Danny MacAskill, ulterior devenind membru permanent al turneului Drop and Roll cu MacAskill in 2014, austriacul a continuat sa produca propria sa serie de videoclipuri.

Videoclipurile sale din doua parti, Fabiolous Escape au obtinut fiecare mai mult de 60 de mil de vizualizari pe YouTube, in timp ce videoclipul sau „Wibner’s Law” – care a vazut strazile aglomerate din Austria devenind locul sau de joaca – a devenit rapid viral cand a fost lansat in 2019.

Pe langa vasta sa colectie de videoclipuri si premii – inclusiv castigarea GoPro of the World – Best Line Contest in 2015 – Fabio s-a bucurat de mult succes ca downhiller si freerider.

El a castigat Concursul austriac Whip-Off 2015 si a fost campionul austriac Downhill in 2016, castigand in acelasi timp si Innsbruck Downhill Cup in 2016 si 2017. De asemenea, Fabio a revendicat titlul Whip Off la Dirt Masters Festival din Winterberg.

Vrei sa iti cumperi o bicicleta?

Vezi la acest link, lista completa de magazine de biciclete din Romania. Comanda rapid, online, cu livrare prin curier rapid, fara sa stai in trafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

Popular

Articole similare
Related

Magazine de biciclete din Romania | echipamente, piese si accesorii

Am facut o lista de magazine de biciclete din...

Tipuri de biciclete | afla care bicicleta ti se potriveste

Sunt multe tipuri de biciclete, cu suspensii doar fata...

Cum sa alegem bicicleta potrivita pentru copilul nostru?

Mai jos regasiti Ghidul Micului Biciclist, in care povestim...