Fabio Wibmer este clar la un alt nivel. “Cascadoriile” pe care le incearca sunt super crazy, iar viteza la care le executa dezvaluie super abilitati pe bike, pasiune cat cuprinde si lipsa de teama de accidentari.

Si ce se intampla daca il pui pe Fabio Wibmer pe o bicicleta?
Uite asta, 3 clipuri super-extra-mega smechere pline de adrenalina.

fabio wibmer
fabio wibmer

Despre Fabio Wibmer

Rider austriac, Fabio Wibmer, este renumit pentru videoclipurile sale incredibilele, fiind unul dintre cei mai creativi rideri din lume, producand content pe YouTube de ani buni.

Fabio a trecut de la motocross la biciclete dupa ce a vizionat un videoclip al vedetei scotiene Danny MacAskill, ulterior devenind membru permanent al turneului Drop and Roll cu MacAskill in 2014, austriacul a continuat sa produca propria sa serie de videoclipuri.

Videoclipurile sale din doua parti, Fabiolous Escape au obtinut fiecare mai mult de 60 de mil de vizualizari pe YouTube, in timp ce videoclipul sau „Wibner’s Law” – care a vazut strazile aglomerate din Austria devenind locul sau de joaca – a devenit rapid viral cand a fost lansat in 2019.

Pe langa vasta sa colectie de videoclipuri si premii – inclusiv castigarea GoPro of the World – Best Line Contest in 2015 – Fabio s-a bucurat de mult succes ca downhiller si freerider.

El a castigat Concursul austriac Whip-Off 2015 si a fost campionul austriac Downhill in 2016, castigand in acelasi timp si Innsbruck Downhill Cup in 2016 si 2017. De asemenea, Fabio a revendicat titlul Whip Off la Dirt Masters Festival din Winterberg.

Te gandesti la o bicicleta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here