Termeni si conditii de utilizare

1. Acceptul dumneavoastra
Utilizand si/sau vizitand acest website (inclusiv tot continutul disponibil prin acest site) ACCEPTATI AUTOMAT TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI.

2. Website-ul EXTREMEADDICT.RO
Termenii si conditiile sunt aplicabile in cazul tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorii care contribuie cu informatii sau alte materiale si servicii pe site. Acest site poate contine linkuri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul extremeaddict.ro. Extremeaddict.ro nu are control si nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul, politica sau practicile oricarui alt site. Prin utilizarea acestui site dumneavoastra  absolviti in mod explicit extremeaddict.ro de orice responsabilitate ce ar rezulta din utilizarea dvs a unui alt site. Prin urmare, va recomandam sa cititi termenii si conditiile pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitati, atunci cand parasiti site-ul nostru.

3. Accesul pe website
A. Extremeaddict.ro va garanteaza permisiunea de a utiliza acest site prin respectarea urmatorilor Termeni de folosinta: (i) site-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial; (ii) nu veti copia sau distribui nici o parte din acest site in nici un fel de mediu, fara a obtine in prealabil o autorizatie scrisa de la administratorul site-ului; (iii) nu veti altera sau modifica nici o parte din acest site in afara de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzatoare a site-ului cu scopul in care a fost creat; (iv) veti respecta termenii si conditiile acestui site.
B. Sunteti de acord sa nu folositi nici un sistem automat, care acceseaza site-ul intr-o maniera care trimite mai multe mesaje de cereri site-ului extremeaddict.ro intr-o perioada de timp, rezonabila pentru ca o persoana sa poata sa utilizeze aceasta conventie.

4. Drepturile proprietatii intelectuale
Continutul acestui site va este oferit dumneavoastra doar cu scop informational si pentru uz personal, si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat cu alte scopuri si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de  proprietate.
Extremeaddict.ro isi rezerva toate drepturile pentru acest site si pentru continutul acestuia. Sunteti de acord a nu va angaja in utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terte parti, in interes comercial.
Daca downloadati sau printati o copie a continutului pentru uz personal, trebuie sa detineti toate drepturile de autor sau avizul proprietarilor continutului. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

5. Postarea de catre utilizator
A. Site-ul extremeaddict.ro permite sau va permite in viitor postarea de clipuri video sau alte materiale de catre dvs sau de catre alti utilizatori; va mai permite gazduirea, sharing-ul si/sau publicarea acestor materiale postate. Este de inteles faptul ca, indiferent daca materialele postate sunt sau nu publicate, Extremeaddict.ro nu garanteaza confidentialitatea materialelor.
B. Veti fi singurul raspunzator de materialele pe care le postati si de consecinta postarii sau publicarii lor. Atunci cand postati materiale, afirmati, sustineti si garantati ca: (i) detineti sau ati obtinut licenta, drepturile, consimtamantul sau permisiunea de a include, utiliza si distribui materialul pe site si pe orice canale media; in acelasi timp autorizati Extremeaddict.ro in utilizarea tuturor si oricaror patente, marci inregistrate, drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate, toate acestea incorporate in sau aflate in legatura cu materialele postate,  in scopul includerii, utilizarii sub orice forma, prelucrarii si distribuirii materialelor pe site si pe orice canale media, conform celor prevazute in acesti Termeni si conditii de utilizare. (ii) detineti consimtamantul scris si/sau permisiunea din partea fiecarei persoane identificabila in materialele postate pe site de a aparea pe site si pe orice canale media, in conditiile si limitele prevazute in acesti Termeni si conditii de utilizare. Mai exact, detineti toate drepturile de autor pentru materialul postat. Postand materialul pe site, acordati catre extremeaddict.ro o licenta (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusiva, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial   prin care transmiteti catre extremeaddict.ro toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv  utilizarea, reproducerea, transformarea, distribuirea, inchirierea, imprumutul, comunicarea publica, radiodifuzarea, retransmiterea prin cablu, promovarea sau redistribuirea unor parti din material in orice format media si prin orice canale media, precum si realizarea de opere derivate. De asemenea, postand materialul pe acest site, acordati extremeaddict.ro dreptul de a transfera in orice mod catre un radiodifuzor licenta acordata extremeaddict.ro prin acesti Termeni si Conditii de utilizare.

C. In legatura cu materialele postate, sunteti de asemenea de acord:
(i) sa nu postati materiale care sunt protejate de drepturile de autor, sau alte drepturi de proprietate ale unei terte persoane, incluzand drepturile la intimitate si publicitate, decat daca sunteti proprietarul acestor materiale sau aveti consimtamantul proprietarului sau autorului de drept de a posta materialul si de a acorda licenta catre extremeaddict.ro in conditiile prevazute la punctual 5B. de mai sus;
(ii) sa nu publicati elemente care ar putea dauna site-ului extremeaddict.ro sau unei terte persoane;
(iii) sa nu postati materiale obscene, defaimatoare, amenintatoare, pornografice, de hartuire, care sa instige la ura, materiale ofensive la adresa rasei sau etniei, materiale care sa violeze vreo lege sau sa fie nepotrivita in vreun fel;
(iv) ca extremeaddict.ro sa marcheze ca “neadecvat persoanelor sub 18 ani” fisierele considerate neadecvate pentru a fi vizualizate de catre minori si sa le inlature de pe site dupa maximum 7 zile de la postare
(v) sa nu postati materiale publicitare sau solicitari de colaborari comerciale; (vi) impersonalizare.
D. In particular, daca sunteti proprietarul unui drept de autor si considerati ca vreun utilizator v-a incalcat dreptul de proprietate, puteti trimite  o notificare administratorului, alaturi de urmatoarele elemente:
(i) O semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate spre detinerea dreptului de autor care este incalcat;
(ii) Identificarea elementului cu drept de autor ce se pretinde a fi incalcat sau o lista cu elementele ce se considera a fi incalcate
(iii) Identificarea materialului care se considera a fi incalcat sau a fi subiectul activitatii de incalcare si care se doreste a fi inlaturat sau blocat accesul utilizatorului pe site
(iv) Informatie rezonabil suficienta din punct de vedere cantitativ, pentru a permite o contactare  ulterioara din partea siteului – adresa, numar de telefon sau email
(vi) Dovada  conform careia sunteti indreptatit sa actionati in calitate de proprietar al materialului.
E. Sunteti constient ca in timpul utilizarii site-ului va expuneti la materiale postate dintr-o varietate de surse si ca extremeaddict.ro nu este raspunzator de acuratetea, utilitatea, siguranta materialelor sau gradului in care acestea respecta drepturile de proprietate.
De asemenea constientizati faptul ca va expuneti la materiale care pot fi  ofensive, indecente, respingatoare si sunteti de acord sa renuntati, la orice drepturi legale sau despagubiri pe care le  le-ati putea pretinde de la extremeaddict.ro, si sunteti de acord sa ii investiti si sa mentineti extremeaddict.ro, pe proprietarii/operatorii, afiliatii si/sau licentatorii acestuia cu imunitate completa in masura permisa de lege privind toate aspectele legate de utilizarea siteului.
F. extremeaddict.ro va permite accesul la materiale doar pentru a fi folosite in scop personal si non-comercial.

6. Declaratie de garantie
SUNTETI DE ACORD CA PRIN UTILIZAREA SITEULUI EXTREMEADDICT.RO SA VA ASUMATI ORICE RISC.
IN MASURA PERMISA DE LEGE, EXTREMEADDICT.RO,  DIRECTORII, ANGAJATII SI AGENTII SAI  DECLARA TOATE GARANTIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, IN LEGATURA CU WEBSITEUL SI FOLOSINTA DVS A ACESTUIA. EXTREMEADDICT.RO NU OFERA NICI O GARANTIE SAU REPREZENTARE VIZAVI DE ACURATETEA SAU DE CAT DE COMPLET ESTE CONTINUTUL ACESTUI SITE SAU CONTINUTUL ALTOR SITEURI LEGATE DE ACEST SITE SI NU-SI ASUMA NICI O RESPONSABILITATE PENTRU ORICE (I) ERORI, GRESELI, SAU LIPSA DE ACURATETE A CONTINUTULUI, (II) VATAMARE CORPORALA SAU A PROPRIETATII, DE ORICE NATURA, REZULTAND PRIN ACCESUL DVS LA SITEUL SI SERVICIILE NOASTRE, (III) ORICE ACCES NEAUTORIZAT SAU FOLOSINTA SERVERELOR NOASTRE SECURIZATE SI/SAU ORICE SI TOATE DATE PERSONALE SI/SAU INFORMATII FINANCIARE STOCATE IN ACESTA, (IV) ORICE INTRERUPERE SAU STOPARE A TRANSMISIILOR DINSPRE SAU CATRE SITEUL NOSTRU, (V) ORICE ERORI, VIRUSI, CAI TROIENI, SAU DE GENUL CARORA POT FI TRANSMISE CATRE SAU PRIN SITEUL NOSTRU DE CATRE O PARTE TERTA SI/SAU ORICE ERORI SAU OMISIUNI IN ORICE CONTINUT SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU STRICACIUNE DE ORICE FEL APARUTA CA REZULTAT AL FOLOSINTEI ORICARUI CONTINUT POSTAT, TRANSMIS PRIN EMAIL, SAU ORICUM ALTFEL FACUT DISPONIBIL PRIN SITEUL EXTREMEADDICT.RO. EXTREMEADDICT.RO NU GARANTEAZA SI NU-SI ASUMA RESPONSABILITATEA PENTRU ORICE PRODUS SAU SERVICIU PUBLICAT SAU OFERIT DE CATRE O PARTE TERTA PRIN SITE-UL EXTREMEADDICT.RO SAU ORICE SITE CU HIPERLINK SAU APARUT IN ORICE BANNER SAU ALT FEL DE PUBLICITATE, SI EXTREMEADDICT.RO NU VA FI PARTE LA SAU IN ORICE ALT FEL RESPONSABIL PENTRU MONITORIZAREA ORICAROR TRANZACTII DINTRE DVS SI O PARTE TERTA OFERITOARE DE PRODUSE SAU SERVICII. IN CEEA CE PRIVESTE CUMPARAREA ORICARUI PRODUS SAU SERVICIU PRIN ORICE MODALITATE AR TREBUI SA VA FOLOSITI BUNA DVS JUDECATA SI SA O EXERCITATI  CU ATENTIE ATUNCI CAND ESTE CAZUL.

7. Limitarea raspunderii
IN NICI UN CAZ EXTREMEADDICT.RO, DIRECTORII, ANGAJATII SAU AGENTII SAI NU VOR FI PASIBILI FATA DE DVS PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, SPECIALE PUNITIVE SAU DE CONSECINTA CE REZULTA DIN ORICE (I) ERORI, GRESELI, SAU LIPSA DE ACURATESE A CONTINUTULUI, (II) VATAMARE CORPORALA SAU A PROPRIETATII, DE ORICE NATURA, REZULTAND PRIN ACCESUL DVS LA SITEUL SI SERVICIILE NOASTRE, (III) ORICE ACCES NEAUTORIZAT SAU FOLOSINTA SERVERELOR NOASTRE SECURIZATE SI/SAU ORICE SI TOATE DATE PERSONALE SI/SAU INFORMATII FINANCIARE STOCATE IN ACESTA, (IV) ORICE INTRERUPERE SAU STOPARE A TRANSMISIILOR DINSPRE SAU CATRE SITEUL NOSTRU, (V) ORICE ERORI, VIRUSI, CAI TROIENI, SAU DE GENUL CARORA POT FI TRANSMISE CATRE SAU PRIN SITEUL NOSTRU DE CATRE O PARTE TERTA SI/SAU ORICE ERORI SAU OMISIUNI IN ORICE CONTINUT SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU STRICACIUNE DE ORICE FEL APARUTA CA REZULTAT AL FOLOSINTEI ORICARUI CONTINUT POSTAT, TRANSMIS PRIN EMAIL, SAU ORICUM ALTFEL FACUT DISPONIBIL PRIN SITEUL EXTREMEADDICT.RO, SAU FIE CA SE BAZEAZA PE GARATIE, CONTRACT,  SAU ORICE ALTE MODALITATI LEGALE, SAU IN CAZUL IN CARE COMPANIA ESTE SAU NU CONSTIENTA DE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA DAUNE. ACEASTA LIMITARE A RASPUNDERII SE VA APLICA IN MASURA PERMISA DE LEGE IN JURUSDICTIA APLICABILA. ATI LUAT LA CUNOSTINTA CU SPECIFICITATE CA EXTREMEADDICT.RO NU VA FI PASIBIL PENTRU POSTARILE UTILIZATORILOR SAU DE COMPORTAMENTUL DEFAIMATOR, OFENSATOR SAU ILEGAL AL ORICAREI TERTE PARTI SI CA RISCUL DE DAUNE DIN PARTEA ACESTORA AL SUPORTATI DOAR DVS.
Site-ul este controlat si oferit de catre extremeaddict.ro cu facilitatile sale din Romania. Extremeaddict.ro nu afirma ca site-ul extremeaddict.ro este potrivit sau disponibil pentru folosinta in alte locatii. Cei ce acceseaza sau folosesc site-ul extremeaddict.ro din alte jurisdictii, sunt responsabili fata de legea locala.
In cazul incalcarii garantiilor mentinate la punctele 5 si 6 de mai sus, veti despagubi integral extremeaddict.ro pentru oricare si toate actiunile, pretentiile, cererile, costurile directe, taxele, procedurile si cheltuielile, in final stabilite printr-un ordin/decizie a instantei in sarcina extremeaddict.ro, care rezulta din sau in legatura cu sau suportate datorita incalcarii sau presupusei incalcari a acestor drepturi prin utilizarea de catre extremeaddict.ro a oricaror informatii sau materiale postate potrivit acestor Termeni si conditii de utilizare.

8. Exceptii de la penalitati
Sunteti de acord sa aparati, sa exceptati de la penalitati si sa tineti extremeaddict.ro, firma mama, ofiterii, directorii, angajatii si agentii nevinovati de si impotriva oricaror si tuturor  daunelor obligatiilor, pierderilor, pasibilitatilor, costurilor sau datoriilor cererilor (incluzand dar nelimitandu-se la onorariile avocatilor) izvorand din: (i) folosinta si accesul dvs la siteul extremeaddict.ro, (ii) violarea din partea dvs a oricaror Termeni din acesti termini de serviciu (iii) violarea de catre dvs a oricaror drepturi a unei parti terte incluzand fara limitare orice drept de proprietate intelectuala, proprietate, sau provat; sau (iv) orice sustinere ca una dintre postarile utilizatorilor a cauzat daune unei terte parti. Aceasta obligatie de aparare si exceptii de la penalitati vor completa acesti Termeni de Serviciu si folosinta dvs a siteului extremeaddict.ro

9. Posibilitatea de a accepta termenii de utilizare
Prin acceptarea prezentelor conditii afirmati fie ca aveti peste 18 ani, sau sunteti  minor capacitate de exercitiu restransa si aveti consimtamantul parintelui sau tutorelui legal si sunteti in masura si competent sa intelegeti termenii, conditiile, obligatiile afirmatiile reprezentarile si garantiile stabilite mai sus si sa-i respectati. In orice caz, sustineti ca aveti peste 14 ani, deoarece siteul extremeaddict.ro nu se adreseaza copiilor sub 14 ani. Daca sunteti sub varsta de 14 ani va rugam sa nu folositi siteul extremeaddict.ro – exista multe alte site-uri interesante pentru dvs.

NOTA DE INFORMARE
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, EXTREMEADDICT.RO are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Prin completarea formularului privind inregistrarea ca membru extremeaddict.ro si accesarea tastei -,,Inregistrare”, participantul declara ca isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele sale cu caracter personal sa intre in baza de date a extremeaddict.ro si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Scopurile colectarii datelor dvs de catre extremeaddict.ro, fara alte obligatii din partea extremeaddict.ro, sunt urmatoarele:

 • Uploadarea videoclipurilor, adaugarea tag-urilor de catre Dvs. pe site-ul www.extremeaddict.ro si transmiterea fisierelor Dvs. oriunde in lume
 • Urmarirea anumitor fisiere copiate de catre ceilalti membri
 • Trimiterea si postarea mesajelor Dvs. pe site si/sau forum
 • Comentarea de catre Dvs a fisierelor adaugate de catre ceilalti membri pe site-ul www.extremeaddict.ro
 • Adaugarea si gasirea de prieteni cu interese comune, trimiterea de mesaje altor membri inscrisi pe site
 • Personalizarea si imbunatatirea experientei pe siteul www.extremeaddict.ro prin intermediul uneltelor pe care extremeaddict.ro le furnizeaza
 • Integrarea fisierelor in site-ul Dvs personal prin intermediul unor coduri simple furnizate de catre extremeaddict.ro
 • Participarea Dvs. la concursuri, promotii
 • Completarea chestionarelor sau subscrierea la buletinele de stiri sau alte liste de corespondare de catre Dvs
 • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau administrative (privind schimbari in site, administrare etc)
 • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea extremeaddict.ro si a tuturor tertilor cu care extremeaddict.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale)
 • Asigurarea sigurantei site-ului www.extremeaddict.ro
 • Statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii si imaginii site-ului Extremeaddict.ro si pentru crearea unor particularitati, promotii, functionalitati si servicii noi.

Sunteti obligat sa furnizati datele cu caracter personal, daca doriti sa deveniti membru extremeaddict.ro si sa beneficiati de serviciile mentionate mai sus. Refuzul dvs. de a furniza datele dvs cu caracter personal are urmatoarele efecte:

 • Nu puteti uploada videoclipuri, adauga tag-uri pe site-ul www.extremeaddict.ro
 • Nu puteti urmari anumite fisiere copiate de catre ceilalti membri
 • Nu puteti posta mesaje pe forum, nu puteti comenta si vota fisierele adaugate de catre ceilalti membri pe site-ul www.extremeaddict.ro
 • Nu puteti adauga si gasi prieteni cu interese commune, nu puteti trimite mesaje altor membri inscrisi pe site
 • Nu puteti sa va personalizati si imbunatati experienta pe site-ul www.extremeaddict.ro prin intermediul uneltelor pe care extremeaddict.ro vi le-ar furniza numai daca ati deveni membru extremeaddict.ro
 • Nu puteti integra fisierele in site-ul Dvs personal prin intermediul unor coduri simple pe care extremeaddict.ro vi le-ar furniza numai daca ati deveni membru extremeaddict.ro
 • Nu puteti participa la concursuri, promotii,
 • Nu puteti completa chestionare sau subscrie la buletinele de stiri sau alte liste de corespondare,
 • Nu primiti mesaje non-comerciale sau administrative (privind schimbari in site, administrare etc), mesaje publicitare
 • Nu primiti oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea extremeaddict.ro si a tuturor tertilor cu care extremeaddict.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale)

Toti cei care au completat formularul privind inregistrarea ca membru extremeaddict.ro, in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Extremeaddict.ro va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, extremeaddict.ro va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne. Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre extremeaddict.ro in scopurile mentionate mai sus.
Urmatoarele date cu caracter personal – nume, sex, varsta, locatie vor fi dezvaluite tertilor, respectiv celorlalti utilizatori si vizitatorilor site-ului www.extremeaddict.ro, prin afisarea lor pe pagina profilului Dvs. public. Toate celelalte date cu caracter personal completate in formularul de inscriere nu vor fi dezvaluite tertilor.
Prin completarea formularului privind inregistrarea ca membru extremeaddict.ro si accesarea tastei -,,Inregistrare”, participantul declara ca isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele sale cu caracter personal (nume, sex, varsta, locatie) sa fie dezvaluite tertilor conform celor mentionate mai sus.
Prin mentinerea bifarii implicite a casutei ,,noutati si informari periodice despre Extremeaddict.ro si partenerii sai”, persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea extremeaddict.ro si a tuturor tertilor cu care extremeaddict.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing va debifa casuta ,, noutati si informari periodice despre extremeaddict.ro si partenerii sai” privind activitatea extremeaddict.ro si a tuturor tertilor cu care extremeaddict.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale)
Extremeaddict.ro garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti trimite la adresa din rubrica contact o cerere scrisa, datata si semnata.
Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.