Suunto Vector reviewSuunto Vector … desi se spune ca ar fi un ceas sa stiti ca nu prea este. Este un super computer de mana cu functiile unui ceas, un gadget excelent pentru impatimitii activitatilor outdoor.

Entuziastii sporturilor in aer liber care practica ski, kaiak, alpinism, excursiile montane si mersul pe bicicleta se pot baza cu incredere pe precizia acestui instrument.

Ce stie sa faca Suunto Vector?

Este un instrument rezistent la apa dotat cu o serie de senzori performati si poate afisa in timp real altitudinea, presiune, temperatura, viteza pe verticala si diretia punctunui Nord (busola).

Altimetru

Este o functie de baza a acetui dispozitiv ce poate masura pana la 9.000 m Suunto Vector are o functiune de masurare a diferentei de altitudine care permite urmarirea ascensiunii pe verticala. Are o memorie automata de 24 ore care stocheaza altitudinea si rata ascensiunii/coborarii la fiecare ora. Are, de asemenea, alarma reglabila pentru altitudine si diferite functiuni de memorare.

Funtia Log book din altimetru este absolut superba, pastreaza un numar foarte mare de loguri cu informatii despre fiecare excursie. Asfel puteti vedea oricand junalul excursiei de la o anumita data, adica: ziua, luna si anul, rata medie a urcarii si coborarii, urcarea si coborarea totala, numarul de urcari/coborari si timpul total al excursiei. Este perfect pentru ski si snowboard, la sfarsitul zilei va afiseaza numarul de coborari pe partie.

Stie sa mai afiseze altitudinea maxima atinsa si data la care s-a facut urcarea, coborarea si urcarea cumulata in limita a 8 cifre.

Barometru

Afiseaza presiunea barometrica, temperatura si tendinta presiunii, informatii importante pentru a determina schimbarile meteo. Instrumentul stie sa inregistreaza automat datele barometrice. Cu altitudinea de referinta setata corect, instrumentul arata presiunea curenta la nivelul marii, ceea ce permite citirea si intelegerea presiunii barometrice la altitudini mari.

Busola

Busola electronica Suunto Vector va ghideaza afisand punctele cardinale si inter-cardinale, si sageata N-S. Busola poate fi setata pentru urmarirea unei anumite directii, lucru folositor intr-un teren necunoscut. Functia de reglare a declinatiei permite utilizatorului sa corecteze diferenta intre nordul geografic si nordul megnetic. Aceasta functie cu siguranta va scoate din incurcatura cand sunteti pe munte.

Cronograf

Cronometru, cronometru numaratoare inversa, poate cronometra doua persoane simultan, calendar pana in 2098 si 3 alarme zilnice.

Pe scurt:

multiple functii, arata ceasul in partea de jos indifferent ce functie este activata, 3 alarme, rezistent si usor. destul de mare pentru cineva cu mana subtire, nu permite setarea alarmelor pe zile, pentru lumina tb sa se tina apasat butonul 2 secunde
Detalii tehnice:
Functii Barometru, Cronometru, Busola, Altimetru, Calendar, 3 alarme zilnice, fateta rotativa; Rezistena la apa 30 metri ; Afisaj Electro-luminescent; Geam Cristal mineral;
Poti cumpara acest produs din magazinele:
In Romania este importat de: G.D. Escapade (himalaya.ro); NEW SPORT SOLUTIONS S.R.L (newsport.biz); One Fitness (onefitness.ro); ONLINE CORP SRL (sportsworld.ro); SCUBALIBRE (scubalibre.ro); SPORT GURU SRL (sportguru.ro); XSPORT ROMANIA (xsport.ro);

 

 

Te gandesti la o bicicleta?
REVEDEȚI PREZENTAREA
Design sport
Functii
Performante
Baterie
Aplicatie smartphone

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here