Tir cu arcul in Bucuresti | Sali si poligoane in care poti trage cu arcul

Am strans o parte din salile si poligoanele de tir cu arcul din Bucuresti, in care te poti antrena cu arcul propriu sau poti urma cursuri de tir.

Cateva ore intr-un poligon de tir cu arcul in Bucuresti, fie ca vrei sa-ti reglezi arcul, sa te inveti cu el sau doar sa te relaxezi, vezi mai jos unde poti face acest lucru in siguranta. Arcul are si un regim special in legea romaneasca, vezi si dispozitiile legale pentru arcurile cu sageti.

Daca mai cunosti si alte sali de tir cu arcul din Romania, lasa un comentariu mai jos.

ARES Archery Tir cu arculARES Archery
Adresa: poligonul de tir cu arcul se afla chiar in incinta stadionului Olimpia Bucuresti. Aici am inceput sa merg recent si ocazional, atmosfera relaxanta, primesti un sfat bun daca vrei, Cristi te ajuta daca ai probleme tehnice cu arcul si sagetile. Aici vin multi oameni care participa si la competitii, ai cu cine vorbi si schimba pareri despre tir cu arcul.
sala tir cu arculaktivclub.ro – Aktiv Club
Adresa: este in Bucuresti, poligonul se afla in sala de sport a Liceului Scoala Europeana. Datele de contact sunt disponibile pe pagina lor, impreuna cu locatiile pentru poligoanele de tir cu arcul, tir sportiv (tir cu arma) si sala de aikido.
sala tir cu arculTeren Aktivclub – Clubul Roman de Tir Sportiv
Adresa: comuna Negoesti, judetul Calarasi, Coordonate GPS: 44.235791; 26.493402, datele de contact le gasiti pe pagina lor.
Chelsea Club
Adresa: Bucuresti, Sala Sport Scoala 79, str. Cuza Voda nr 51, zona Unirii si Stadionul Olimpia. Nu am mai auzit nimic de acest poligon, posibil sa se fi mutat sau inchis. Daca a fost cineva aici recent, sa lase un comentariu.
Te gandesti la o bicicleta?

4 COMENTARII

 1. Hello Sir,
  We are Paul Star Industry well known manufacturers of archery accessories.
  We have created our very cheap price list to get regular order, Our products are:
  Leather Quivers, Gloves, Arm guards, Finger Tabs and Gloves.
  Please email us and we will reply you with our PDF price list.
  Please Reply,
  Yours Truly,
  Paul Star Industry

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here