AcasăUtileSfaturi / How toPop shove it pe skateboard

Pop shove it pe skateboard

pop shove-itPop shove it inseamna ollie si apoi rotira boardului sub tine la 180 de grade, aterizand cu picioarele in aceeasi pozitie. Poti face backside si frontside pop shove it, varianta backside se spune ca ar fi un pic mai usoara.Incata sa faci pop shove it frontside in 3 pasi.

Pop shove it pe skateboardPasul 1. Pozitionarea.

Incepe din pozitia de ollie, cu piciorul din fata in spatele suruburilor din fata si piciorul din spate pe coada, dar nu chiar pe marginea din spate a boardului. Piciorul din spate trebuie sa fie putin cu degetele mai in fata, adica in extreiorul placii. Pana aici e bine, stai relaxat si fii pregatit pentru a face saritura.

Pop shove it pe skateboard

Pasul 2. Saritura

Piciorul din fata nu o sa faca mare lucru, cel din spate va roti placa. Esti in pozitie de ollie, apasa pe tail pentru a face saritura si in acelasi timp trage coada cu piciorul din spate spre calcai.

Placa se va roti la 180 de grade in sensul acelor de ceasornic. Nu incerca sa faci saritura prea mare la inceput, pe masura ce te obisnuiesti cu miscarea vei prograsa si cu saritura.

Pop shove it pe skateboardPasul 2′.Urmareste placa

In timp ce esti in aer, uita-te la board cand face rotatia de 180 de grade si apoi prinde placa pentru a ateriza.

Pop shove it pe skateboard

Pasul 3. Aterizarea

Prinde placa mai intai cu piciorul din fata pentru a opri rotatia punand usor presiune pe ea pana cand si piciorul din spate este pe pozitie, apoi indreapta picioarele si aterizeaza pe suruburi nice and easy.

Poti incerca mai intai pe loc, ca e mai usor si pe masura ce prinzi manevra incearca in miscare. Nu te arunca la viteze prea mari, pentru ca nu vei mai controla boardul si va zbura de sub tine iar tu te vei lovi de ceva.

Sfaturi:

– Nu lovi boardul prea tare in saritura pentru ca se va roti prea mult si nu vei mai ateriza in pozitie dreapta.
– Stai centrat pe board la aterizare si ai grija sa nu ajungi cu piciorul din spate pe coada, sau direct pe asfalt. In bs pop shove it piciorul din fata dupa cum am spus nu o sa faca foarte multe, stai cu el in aceeasi pozitie, ufor flexat si asteapta sk8boardul sa se roteasca.
– Pentru frontside pop shove it tine piciorul din spate pe coada, cu calcaiul putin in exterior (calcaiul sa fie putin peste marginea boardului) si efectueaza saritura punand mai multa presiunea pe calcaiul piciorului din spate. Tine piciorul din fata mai ridicat pentru a permite boardului sa se roteasca.
– Nu prinde placa prea repede si aterizeaza in line dreapta cu picioarele pe suruburi.

Asta e tot, gata cu teoria mergi in skatepark la trick-uri.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

Popular

Articole similare
Related

Skate shop-uri din Romania | lista magazinelor pentru pasionatii de skateboard

Pentru toti pasionatii de skateboard, am facut o lista cu...

Skateboard pentru incepatori | lucruri de baza in skateboarding

Ai ajuns pe articolul "skateboard pentru incepatori" dedicat celor...

Skate Park-uri Romania

Unde mergem weekendul asta? Pe unde ne mai dam?...

Lectia 5: Cum sa iti reglezi corect legaturile pentru snowboard

Azi, in lectia 5 din cadrul cursului online de...