drifturi pe tricicleta

drifturi pe tricicleta

Drift-uri cu tricicleta! … what the f…

Unul din cele mai nebune sporturi extreme aparute in ultima perioada este cu totul special, drifturi cu tricicleta a.k.a. Drift Trikes. Stiti voi tricicletele alea pe care le aveam cand eram pustani, alea cu trei roti si cu pedalele in fata prinse de prima roata? pun pariu ca nu v-ati gandit ca puteti face drifturi cu ele.

Cu mici ajustati, o joaca de copii poate deveni un sport extrem. Hai ca sportul extrem pe biciclete este tare … dar cu tricicleta chiar ca e prea tare.

Clar urca pe prima pozitie in clasamentul “sportul anului”

Cei interesati pot comanda online de pe pagina S.I.N. Cycles

 

Galerie video:

Video marca Devin Graham aka devinsupertramp

Te gandesti la o bicicleta?

12 COMENTARII

  1. ESTE CINEVA INTERESAT DE ACEST SPORT…..AVEM IN PREGATIRE PRIMA SERIE DE DRIFT TRIKE….MAD TRIKE SIBIU….SUNTEM PRODUCATORI DE DRIFT TRIKE

    • Salut,
      in Romania nu am auzit de nimeni care sa aduca triciclete pentru drift. In alte tari gasiti magazine cu un search pe google “drift trike”, preturi in jur de 250 de dolari fara transport si taxe.

      Dar fiti atenti, cele mai multe triciclete sunt homemade, dintr-un cadru uzat de BMX usor modificat, doua tevi de pvc pe post de roti, rulmenti si peg-uri. Pe youtube gasiti mai mlte tutoriale pentru a realiza tricicletele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here