AcasăsporturiAlte sporturiPebble smartwatch | cel mai cool gadget pentru activitati sportive

Pebble smartwatch | cel mai cool gadget pentru activitati sportive

De astazi adaugam in portofoliul nostru de gardet-uri sportive si ceasul smart Pebble.

Cei care inca nu au avut ocazia sa-l cunoasca, Pebble este unul din cele mai cautate ceasuri de tip smart watch, principalul rol fiind de a extinde functiile telefoanelor mobile smart cu sisteme de operare Android si iOS.

Pebble smartwatch | cel mai cool gadget pentru activitati sportive

Acest model nu se mai fabrica, in schimb se mai poate cumpara modelul Pebble Time Steel. Cumpara

Ceasul nu se limiteaza doar la a afisa notificarile aparute pe telefon, apelurile sau la a controla player-ul telefonului ci are foarte multe aplicatii si in activitatile sportive. Pana acum va poate monitoriza evolutia in timp ce alergati, mergeti cu bicicleta de oras sau MTB, urcati pe munte, va dati pe skiuri sau snowboard, va ofera informatii rapide pe partie cand primiti un mesaj sau apel astfel nu trebuie sa va mai opriti sa vedeti cine va contacteaza, afiseaza scorurile de la cele mai importante competitii de fotbal, va asista in jocurile de golf, monitorizeaza bataile inimii, afiseaza diverse trasee si harti prin GPS plus multe alte functii.

Urmeaza sa apara in acest an aplicatia ce poate controla camerele GoPro direct de pe ceas si altele. Pebble este rezistent la apa, sta bine si cu socurile, slim fata de alte ceasuri pentru sport si este foarte comod.

Testam aplicatii si ceasul in activitatile noastre sportive si va tinem la curent cu noutatile, asa ca stati cu ochii pe noi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

Popular

Articole similare
Related

Magazine longboard-uri din Romania | piese si accesorii

Longboarding-ul este un sport super fun, relativ nou la...

Dispozitii legale privind arcurile cu sageti

Arcul cu sageti inca reprezinta pentru anumiti oameni o...

Unde poti face scuba diving in Romania | centre scufundari, cursuri si magazine

Scuba diving in Romania ... suna bine, chiar foarte bine....
Primul meu smartwatch si probabil primul pentru multa lume. In afara de problemele cu display-ul aparute in timp cu mai multe ceasuri nu am nimic de reprosat. Dupa cativa ani de utilizare, display-ul afiseaza elemente random, dispar dupa apasarea butoanelor. Exteriorul de plastic nu m-a deranjat nicioadata iar bateria a fost peste orice competitor din aceeasi perioada.Pebble smartwatch | cel mai cool gadget pentru activitati sportive