686 ToolBelt este un accesoriu nu numai cool ci si super util pe partie sau la party cu prietenii.

Cureaua se prinde in catarama in doua gauri si este din piele naturala, water proof. Catarama are multiple functii si anume doua capete de surubelnita cruce respectiv dreapta si desfacator de sticle. Gaica este metalica si inlocuieste 3 chei de 8, 10 si 11 mm. Catarama si gaica sunt prinse in doua randuri de cate doua capse pe care le desfaci si le pui la loc usor in 3 miscari.

686 ORIGINAL SNOW ToolBelt

Si acum o sa spui, “asa si, doar la sto’ merita investitia pentru curea!”

Pai fiti atenti, sa luam un scenariu real, va asigur ca este real pentru ca eu l-am inventat.

Esti pe partie cu prietenii, super zapada, cobori, viteza, la jumatatea partiei observi ca legatura din fata se misca, iar un strap de la cealalta sta sa cada din suruburi “pff … sa-mi fu* una, iar am uitat sa-mi strang legaturile”.

Evident nu esti Chuck Norris, in rucsac nu ai surubelnita, snow-tool sau cutia cu scule, pentru ca na… ai plecat la munte sa te distrezi in zapada nu sa repari basculante. Si cum esti un adevarat NINJA iti dai seama ca ti-ai luat curea smechera 686, scoti catarama, strangi suruburile rapid si ii dai mai departe dupa gasca.

Tot respectul, esti miez … miez am zis.

Da stiu acest model a fost scos in 2012 de cei de la 686, dar tot merita sa vorbim despre el. Cureaua este inca pe stocul magazinelor de profil din ro, pe amazon si ebay, in momentul testartii la prerul de aproximativ 50 euro.

Culori disponibile: camo, black/silver, brown/silver, full black (ninja style) si white/silver.
Dimensiuni: Small (26”-30”), Medium (30”-34”), Large (34”-38”) si X-Large (38”-42”).

686 ORIGINAL SNOW ToolBelt

686 ORIGINAL SNOW ToolBelt

Pe scurt:

piele groasa, inlocuieste lejer aproape orice snow-tool lipsa imbus
Detalii tehnice:
Structura piele, Sistem de inchidere in doua gauri, si 4 capse, Surubelnite cruce si dreapta, Chei 8, 10 si 11mm, Altele desfacator de sticle, Destinatie cam toate sporturile snowboard, ski, skateboard, bike si alte sporturi, Culori si Marimi variate.
Poti cumpara acest produs din magazinele: funride.ro
In Romania este importat de:
Te gandesti la o bicicleta?
REVEDEȚI PREZENTAREA
Aspect
Duritate
Utilitate
Functii/accesorii
Pret

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here