AcasăGadget-uriGoPro se pregateste de lansarea camerelor Hero 6 in 2017

GoPro se pregateste de lansarea camerelor Hero 6 in 2017

Compania GoPro a inregistrat o pierdere de 116 milioane USD in Q4 2016 si spera sa revina pe profit in acest an cu lansarea noilor camere sport.

GoPro 5 | Karma drone

Daca ati urmarit evolutia GoPro in ultimele luni, prin problemele sale de productie Hero 5 si prin retragerea dronei GoPro Karma, probabil ca nu sunteti surprinsi de un raport de venituri dezamagitor care arata o pierdere neta de 116 milioane de dolari.

Update: Camera a fost lansata, Detalii si impresii despre Gopro hero 6 Black

De unde se poate cumpara drona Karma? Cumpara
De unde se poate cumpara GoPro Hero 6 Black? Cumpara

Compania a inchis mai multe birouri si divizia de entertainment cu dorinta de a reveni la profitabilitate in acest an. Desigur, pentru fanii produselor GoPro, intrebarea este ce dispozitive noi sunt pe drum si, CEO-ul Nick Woodman nu a oferit alte detalii, el a confirmat  insa ca va exista o noua camera de actiune Hero 6 in acest an.

Da, putem confirma ca vor fi lansate noi camere si alte accesorii in cursul anului, iar camera noua fiind HERO6. Dar nu vom impartasi nici o informatie cu privire la momentul sau orice alte detalii legate de lansarea acelor produse noi asa cum va puteti imagina.
Nicholas Woodman – CEO al companiei GoPro

Din cauza problemelor financiare inregistrate de GoPro, au existat unele speculatii anul trecut ca lansarea noii camere ar putea fi anulata, repetand decalajul de doi ani dintre lansarea Hero 4 in 2014 si Hero 5 in 2016. Putem specula doar ce ar putea face noua camera, dar Woodman si-a impartasit viziunea unei camere GoPro sferice, directie in care se indreapta multi alti producatori de camere sport.

Mai multe articole despre GoPro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

Popular

Articole similare
Related

Cum sa va construiti acasa o drona sau un quadcopter | 5 exemple utile

Un quadcopter este ideal pentru mai multe sarcini, inclusiv...

SmartWatch Garmin Fenix 3 | pareri si review dupa un an de utilizare

Garmin Fenix 3-ul este unul din cele mai tari...

Suunto Core | review ceas pentru activitati sportive

Am revenit cu un nou test din gama computerelor...