AcasăGadget-uriOchelari cu camera foto/video HD

Ochelari cu camera foto/video HD

Zilele trecute am primt de la Bogdan, fotograful nostru fidel, un link catre o serie de ochelari pentru snowboard, ski, motocross si altele activitati outdoor cu camere foto si video incorporate.

Ochelarii se numesc Liquid Image Summit si din cate se pare nu costa chiar asa de mult cat am crezut. Ochelarii a.k.a. gogglesii arata foarte cool, sunt moderni, sunt compatibili cu aproape toate castile de protectie si in acelasi timp super utili.

Pai da! dar eu am super camera HD la telefon, de ce am nev. de ochlari cu camera? ar intreba unii …

De unde se pot cumpara? Cumpara

Raspunsul este simplu, in loc sa stati cu telefonul/camera in mana si sa filmati, folositi aceste perechi de ochelari si aveti mainile libere, lucru foarte important la cazaturi sau cand este foarte frig si nu vreti sa scoateti manusile din maini.

Sa nu mai zic de stabilitate, pe partie apar tot felul de vibratii la viteza mare, vibratii care se amplifica atunci cand aveti camera in mana, fiind pe ochelari totul devine mai smooth. Aaa si inca ceva, ofera un panning de calitate, nu pierdeti subiectul din vedere, pentru ca unde priviti acolo filmati.

Camera este pozitionata pe mijlocul frame-ului de sus, microfunul este protejat de vant pentru a reduce zgomotul, pe interior se afla un display LCD care afiseaza informatii despre camera, iar pe exterior se afla 2 butoane mari gloves friendly. Pe lateral se afla o clapita care ascunde portul USB pt download si incarcare baterie, SD slot si acumulatorul.

Si ca tot vorbeam de pret mai devreme, cu 700 ron va puteti cumpara o pereche de goggles cu o camera HD de 5MPx. Pretul mi se pare chiar rezonabil in condittile in care o pereche normala de ochlari costa in jur de 300 ron si o camera video 500 ron fara pretentii.

Urmatorul pas ar fi o combinatie intre acesti ochelari si ochelarii Recon cu GPS si display pentru snoarboard si ski.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

Popular

Articole similare
Related

Magazine cu echipament schi si snowboard din Romania

Pentru pasionatii sporturilor de iarna, ne-am gandit sa facem...

Lectia 5: Cum sa iti reglezi corect legaturile pentru snowboard

Azi, in lectia 5 din cadrul cursului online de...

Ateliere de reparatii pentru echipamente schi si snowboard

Am facut o lista cu ateliere de intretinere si...

Lectia 3. Cum sa iti alegi placa de snowboard

Cum sa alegi placa de snowboard ... placa este...