Oxelboard

OxelboardOxeloboard este un wavebord care te-aduce in siguranta cu picioarele pe pamant, dupa ce te-a ridicat putin in al noualea cer.

Nu are doar o forma diferita si un pret accesibil, mai are si o gramada de calitati ascunse. Producatorii il recomanda in egala masura pentru o coborare lina sau o plimbare relaxanta, desigur, asta nu te opreste sa incerci si ceva trick-uri. Sustinut cu o bara centrala cu elemente de rezistenta din aluminiu si rulmenti ABEC 5, ii poti pune, fara prea multe griji, durabilitatea la incercare. Rotile prevazute cu arcuri ofera un plus de stabilitate, ce ajuta la pastrarea directiei in drumurile lungi si obositoare.

Designul indraznet, ce readuce conceptul de waveboard in lumina, ar putea sa ne lase impresia unui instrument dedicat exclusiv celor experimentati. Oxeloboardul este insa conceput atat pentru avansati cat si pentru incepatori. In zilele in care te-ai saturat de trafic, iti garanteaza o hoinareala calma, intr-un stil nou, pe strazile aglomerate ale orasului. Fireste, poate preferi in schimb, o fuga incarcata de adrenalina pe drumuri serpuite si intortocheate. Orice sosea vei alege, nu vei ramane nemultumit. Pentru un cost modest, Oxeloboardul iti pune la dispozitie noi senzatii ce merita experimentate.

Oxeloboardul poate fi achizitionat in Roamania de la Decathlon si costa 259,90 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

Popular

Articole similare
Related

Magazine longboard-uri din Romania | piese si accesorii

Longboarding-ul este un sport super fun, relativ nou la...

Dispozitii legale privind arcurile cu sageti

Arcul cu sageti inca reprezinta pentru anumiti oameni o...

Unde poti face scuba diving in Romania | centre scufundari, cursuri si magazine

Scuba diving in Romania ... suna bine, chiar foarte bine....