AcasăsporturiAlte sporturiGhidul supravietuitorului marca John Wiseman | in Romania prin Nemira

Ghidul supravietuitorului marca John Wiseman | in Romania prin Nemira

John ‘Lofty’ Wiseman e un tip adevarat, asa cum nu prea se mai fabrica. De ce spun asta? Pentru ca astazi nu mai e nevoie sa stii nimic despre mama natura si minunatiile de care e capabila, sigur, uneori cu pretul propriei tale sigurante. Astazi, problemele se rezolva din butoane si supravietuirea se face tot acolo. Singurele aptitudini de acest gen se testeaza in farmville.

Old school survival marca John Wiseman | in Romania prin Nemira
Old school survival marca John Wiseman | in Romania prin Nemira

Faptul ca autorul celebrului bestseller international “SAS – Ghidul supravietuitorului” este facut din alt aluat o demonstreaza insasi cariera lui: timp de 26 de ani militar de cariera in solda Serviciilor Aeriene Speciale ale Armatei Britanice (SAS), participant peste tot in lume la misiunile initiate de acestea, instructor specializat de supravietuire in cele mai dure conditii.

Mai puteti gasi cartea online in doua m,agazine foarte cusnoscute aici si aici.

Cu alte cuvinte un soi de Terminator al vitregiilor naturii, doar ca pe bune si nu ca la concursurile de cazut in noroi la televiziunile private.

Expertiza acestuia, asadar, este nepretuita, iar in aceasta carte publicata in premiera absoluta in Romania de editura Nemira, te invata, rabdator si deloc complicat, pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a da piept cu toate ambiantele posibile si imposibile, in orice tipuri de clima.

Este de fapt aproape imposibil sa descrii pe scurt bogatia practica a acestei carti, de la acordarea primului ajutor si pana la suturarea arterelor, de la supravietuirea in voia valurilor si, atentie, pana la tipurile de analgezice folosite in cazul ranilor abdominale prin perforatie cu un obiect ascutit. Sigur este ca toti aventurierii ar face bine sa o aiba tovaras de drum, pentru ca nu se stie niciodata cand se poate intampla ceva. Ce? Orice, nu are nicio importanta.

Cartea lui John Wiseman are raspunsuri pentru orice situatie, exceptie facand, desigur, cazul in care cadeti intr-un crater adanc de 20 de kilometri de pe planeta Marte. Dar si atunci e posibil sa fie de folos.

P.S. – SAS Gidul supravietuitorului va avea parte de cea mai faina lansare posibila la Salonul de Carte Bookfest, pe data de 31 mai, de la ora 11.oo. De ce? E simplu: pentru ca invitatul nostru va fi nimeni altul decat Alex Gavan, celebrul cuceritor al Everestului fara tuburi de oxigen.

Nu in ultimul rand, suntem bucurosi sa va anuntam numele partenerilor care ni s-au alaturat in promovarea acestei carti: Discovery Romania, Extremeaddict.ro si Tedoo.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

Popular

Articole similare
Related

Magazine longboard-uri din Romania | piese si accesorii

Longboarding-ul este un sport super fun, relativ nou la...

Dispozitii legale privind arcurile cu sageti

Arcul cu sageti inca reprezinta pentru anumiti oameni o...

Unde poti face scuba diving in Romania | centre scufundari, cursuri si magazine

Scuba diving in Romania ... suna bine, chiar foarte bine....