AcasăsporturiAlte sporturiZburati cu avionul | Aventura Card

Zburati cu avionul | Aventura Card

Zborul – visul oamenilor curajosi, din cele mai vechi timpuri! Daca ti-ai dorit dintotdeauna sa traiesti senzatia incredibila de a pilota un avion in zbor, sau doar sa zbori la bordul unui avion de mici dimensiuni, ai ocazia sa-ti satisfaci aceasta dorinta cu Aventura Card.

Zburati cu avionul | Aventura Card

Surprinde-ti prietena, prietenul, seful, sefa, soacra sau apropiatii cu o plimbare scurta cu avionul, lectii de pilotaj sau o excursie aeriana peste Snagov sau Sinaia. Senzatia data de zbor este unica si de nedescris in cuvinte, asa cum spun cei ce au zburat. Pachetele Aventura Card sunt gandite pentru a fi oferite cadou, fiind 5 tipuri de Card Aventura, ai posibilitatea sa alegi intre zborul cu avionul sau cu girocopterul.

Vat costa sa zbori cu avionul?

Cele 5 tipuri de carduri au preturi diferite. De la 229 de lei la 649 de lei. Tu ce buget ai pentru cadou? Contacteaza-ne si te putem sfatui ce ti se potriveste mai bine.

Zburati cu avionul | Aventura Card

Locatii Aventura Card

Aerodrom SIRNA
In sensul de mers dinspre Bucuresti spre Ploiesti, pe DN1, in centrul comunei Potigrafu, se vireaza la stanga. Se merge pe drumul principal 12 km, pana in comuna Poienarii Burchii. La iesirea din aceasta comuna se vireaza la dreapta spre Sirna (exista un indicator rutier spre Sirna). Dupa 1 km, inainte de intrarea in comuna Sirna, se pot observa aerodromul si hangarele, pe dreapta.

Aerodrom FLORENI
Localizat la cca. 12 km W de mun. VATRA-DORNEI , 60 km NE de mun. BISTRITA si 85 km SW de mun. SUCEAVA. Acces din DN-17 VATRA DORNEI – BISTRITA – DEJ , lateral NORD de distanta de 200 metri. Coordonate GPS pentru centrul pistei (punct de referinta) sunt 472146.51 N / 251242.46 E.

Zburati cu avionul | Aventura Card

 

Zburati cu avionul | Aventura Card

O parte din serviciile pe care le gasim noi interesante ar fi:

Zboruri de agrement
Se executa cu avionul ULM ( baza Apollo Fox) sau motodeltaplan pe o durta de la 10 la 60 de minute sau mai mult.

Cursuri de pilotaj
Se desfasoara pe aeronave ULM clasa motodeltaplan (Apollo Monsoon) si avion (Apolo Fox), cu pregatire teoretica de 60 ore si pregatire practica de zbor de 25 ore.

Inchiriere aeronave
Pentru piloti cu licente de zbor, radio si medicale in termen de valabilitate.

Reclame in aer
Tractari de bannere publicitare la diverse evenimente in aer liber si aruncare flyere promotionale din avion.

Fotografie aeriana
Se pot programa zboruri pentru a obtine imagini ale unor obiective economice, turistice, arheologice, proprietati pentru realizarea de clipuri / filme si monitorizarea aeriana a stadiilor de executie ale diverselor obiective.

Detalii gasiti pe aventuracard.ro

2 COMENTARII

  1. Buna ziua, am achizitionat mai demult un card aventura, cod EIX 015329, cel de 260, si am sunat la numarul de telefon primit atunci, insa nu pare sa raspunda nimeni. Aveti un numar de la cineva pe care as putea sa il intreb anumite detalii, sau cineva de la Sirna? Multumesc mult.

    Toate cele bune,

    Marina Albu

    • Buna Mariana,
      0757.453.114 este numarul de telefon pe care il cunoastem de la Aerodromul Sirna. Site-ul celor de la aventuracard.ro pare sa fie in lucru, urmareste site-ul lor in cazul in care se relanseaza si eventual mai incearca pe telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

Popular

Articole similare
Related

Magazine longboard-uri din Romania | piese si accesorii

Longboarding-ul este un sport super fun, relativ nou la...

Dispozitii legale privind arcurile cu sageti

Arcul cu sageti inca reprezinta pentru anumiti oameni o...

Unde poti face scuba diving in Romania | centre scufundari, cursuri si magazine

Scuba diving in Romania ... suna bine, chiar foarte bine....