AcasăsporturiMotoEvita accidentele cu motocicleta | Emisiune @Drum bun

Evita accidentele cu motocicleta | Emisiune @Drum bun

Vorbim despre cauze si cum poti evita accidentele cu motocicleta, statistici, tipologii de motociclisti si cultura motocicletelor in Romania.

Evita accidentele cu motocicleta, riscurile sunt la tot pasul, la fiecare curba si intersectie. Urmareste o emisiune completa, utila si educativa, de urmarit cap-coada.

Vezi cat de utile sunt cursurile moto de conducere defensiva, unghiul mort si importanta camerei on-board sau a GoPro-ului in trafic.

Traficul intotdeanua iti poate distrage atentia, mai ales noaptea. Un sofer care ti-a taiat fata sau nu a semnaliat cand a efectuat o manevra, ar puteasa iti fure cateva secunde pretioase de atentie. Soferii isi pot schimba rapid directia de mers, fie care isi reconfigureaza traseul sau au observat ca o banda alaturata s-a eliberat. Este foarte important cand esti pe doua roti, chiar sa fii cu totul pe motocicleta.

Emisiune-reportaj de Cristina Soloc, cu: Cristi Hrubaru – biker, Emil Gatej – psiholog de trafic, Gabriel Jderu – biker sociolog, Razvan Radu – instructor moto, Razvan Baciu – specialist in camere on-board de trafic, Bogdan Mitu – biker, ATA, Bikers for Humanity, SlowRiders.

Cursurile moto de conducere defensiva cred ca sunt cea mai buna sursa de informatii atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Acolo vei invata cele mai importante aspecte la care sa fii atent, atunci cand esti in trafic.

Drum Bun! – emisiune / campanie de educatie rutiera in asociatie cu ATA Academia Titi Aur
Realizator: Cristina Soloc
Emisiune preluata de pe canalul youtube TVR

Motociclisti, fiti responsabili!
Asfalt uscat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

Popular

Articole similare
Related

Pasi inmatriculare motocicleta, acte necesare si costuri actualizate

Partea de inmatriculare sau radiere a motocicletei si dosarul cu...

Magazine de motociclete, QUAD-uri si ATV-uri din Romania | echipamente moto

Pentru ca ne plac si motociclete, printere altele, am...

Inchirieri motociclete in Romania | Motorcycle rentals

Am facut o lista cu centre de inchirieri motociclete...