Uber tocmai a anuntat, pentru Romania, serviciul Uber Jet. Cei care planuiau sa-si petreaca acest weekend la mare vor ajunge pe litoral cat ar zice peste.

Uber Jet te duce cu avionul pana la mare, iar serviciul e disponibil in Romania
Uber Jet te duce cu avionul pana la mare, iar serviciul e disponibil in Romania

Asa ca Sambata, 18 iunie, utilizatorii uber care vor sa faca o aroganta si sa ajunga repede la mare sa se dea cu kite-ul, vor putea comanda in aplicatie UberJET – cu o simpla apasare de buton, vor putea ajunge din Bucuresti pana la mare, in aproximativ o ora.

Nu doar timpul scurt al cursei o sa fie interesant ci tot zborul va fi o adevarata placere.

Avioane Diamond DA 42 de ultima generatie, puse la dispozitie de Regional Air Services, vor decola de pe aeroportul Baneasa si vor ateriza pe Aeroportul din Tuzla, langa Constanta, de unde va fi asigurat transportul pana in Mamaia.

“Misiunea noastra este sa facem mobilitatea urbana la fel de accesibila precum apa curenta. Si, pe parcurs, sa oferim putina magie utilizatorilor nostri. Cu UberJET poti ajunge pana la mare in doar o ora, dar, mai mult decat atat, poti sa apesi un buton si sa comanzi o experienta de neuitat, la inaltime”, a spus Nicoleta Schroeder,General Manager Uber Romania.

Costul unei curse va fi unul fix, de 500 lei de persoana. Din pacate, drumul este doar dus, utilizatorii fiind nevoiti sa se intoarca cu alte mijloace de transport in Bucuresti.

Detalii despre UberJet gasiti pe pagina newsroom.uber.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here