Asteptarea a luat sfarsit! Casa muzicii live isi redeschide portile pentru un nou sezon de petreceri si concerte memorabile, numai pe Calea Victoriei nr. 118

Tribute Club isi redeschide portile cu concert FreeStay
Tribute Club isi redeschide portile cu concert FreeStay

Sambata 12 septembrie incepand cu ora 22:00 se da din nou startul petrecerilor pe Calea Victoriei nr. 118! Pentru al saptelea sezon consecutiv, Tribute Club inaugureaza o noua serie de evenimente dedicate special publicului fidel si nu numai. Nume deja consacrat pentru viata de noapte bucuresteana, Tribute Club a creat o traditie din organizarea de seri speciale si concerte cu muzica de calitate interpretata de nume celebre ale scenei romanesti.

Pentru ca Tribute Club este locul in care oamenii vin sa asculte muzica buna, sa petreaca timp de calitate alaturi de prieteni si sa ia parte la petreceri cu adevarat memorabile, noul sezon o sa ofere pe langa artistii deja abonati la scena clubului si surprize placute publicului sau.

Asadar, cu un show care se promite a fi electrizant, trupa FreeStay va interpreta sambata 12 septembrie, melodii celebre din repertoriul international cat si compozitiile proprii. Atat cover-uri romanesti cat si straine vor antrena publicul pe parcursul petrecerii de redeschidere a Tribute Club. Deja cunoscuta ca fiind o trupa show-band de top, FreeStay a fost fondata in anul 2012 de catre Florin Ristei (castigator al concursului de talente X-Factor Romania 2013) si Serban Niculae (clape/voce). Trupa se completeaza cu Vladimir Grafu, un tanar tobosar care a surprins de la prima auditie, Mihai Toganel, basist pe care trupa a avut ocazia sa-l cunoasca la diferite jam session-uri, Alin Ilies, chitarist absolvent de Conservator, si claparul Alin Teodorescu, cel mai tanar membru al trupei.

Pretul unui bilet de intrare este 30 de lei iar ora de deschidere este 22.00.

CLUB TRIBUTE – Calea Victoriei nr. 118
Rezervari – 072TRIBUTE (0728.742.883)
www.tribute.ro
facebook.com/TRIBUTECLUB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here