Al saptelea sezon de concerte live continua in forta si in weekend-ul 18 – 19 septembrie cu concertele trupelor Jukebox si Publika

tribute-club-party- sept-2015

Vineri 18 septembrie si sambata 19 septembrie continua petrecerile pe Calea Victoriei nr. 118! Dupa un eveniment memorabil desfasurat weekend-ul trecut, sustinut de trupa FreeStay si care a deschis cel de-al saptelea sezon al TRIBUTE Club, formatiile Jukebox si Publika revin pe celebra scena a casei muzicii live.

Saptamana aceasta este prima din acest sezon in care publicul va avea la dispozitie nu una si mai exact doua zile consecutive de concerte live si petreceri pline de energie care vor tine pana in zori.

Nume deja consacrat al scenei TRIBUTE, trupa Jukebox promite o seara de vineri incredibila in care vor rasuna cele mai indragite cover-uri din genul pop-rock si rock&roll. Nu ratati primul concert din acest sezon nou sustinut de catre Alexandru Vasilache, Cristina Caramarcu, Adi Tetrade, Viorel Dodoc, Andrei Apostol, Alin Neagoe, Alexandru Matei si Sergiu Moldovan.

Formatia Publika urmeaza sa concerteze pentru prima data in aceasta toamna in TRIBUTE Club sambata 19 septembrie. Ionut Ruscior, Roby G si Bebe Costin Danaila invita iubitorii muzicii live pentru o prima intalnire in acest sezon pe scena TRIBUTE, sambata seara, incepand ca de la miezul noptii sa dea drumul concertului care se promite a fi incendiar.

Pretul unui bilet de intrare este 30 de lei iar ora de deschidere pentru zilele de vineri si sambata este 22.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here