World Snowboard Day | Arena PlatosResortul de schi si snowboard, Arena Platos, sarbatoreste in 18 decembrie World Snowboard Day, eveniment international ce are loc concomitent in 31 de tari

World Snowboard Day a ajuns la cea de-a sasea editie iar in Romania se serbeaza doar la Arena Platos, duminica, 18 decembrie. In total, WSD se serbeaza in 112 resorturi din 31 de tari, din America de Nord pana in Africa de Sud sau in Asia.

Desi vremea nu a fost generoasa cu partiile de schi din tara, cu tunuri de zapada s-a reusit acoperirea unei intregi partii la Arena Platos, pe care vor fi construite obstacolele artificiale necesare desfasurarii concursului.

Concursul va avea loc pe partia D iar pentru concurenţi nu se va percepe taxa de participare. Spectacolul va incepe cu demonstratii de freestyle urmand ca apoi concurentii sa isi arate indemanarea in sarituri spectaculoase peste kicker sau in pastrarea echilibrului pe rails-urile si pipe-urile ce vor fi instalate pe partie.

La finalul concursurilor, riderii vor putea viziona documentarul „Sleeping Giants” iar ziua se va incheia cu primul party in noul apres-schi al resortului Arena Platos.

„Desi nu avem conditiile de zapada pe care ni le-am dori vom sarbatori aceasta zi, devenita traditie la Arena Platos, alaturi de celelalte 112 resorturi din lume”, spune Martin Freinademetz.

Marele castigator al concursului va fi premiat cu un skipass de sezon la Arena Platos, locul secund cu un skipass pentru doua weekenduri iar ultimul loc pe podium va primi drept premiu un skipass pentru un weekend.

Arena Platos | partii

Formularul de inscriere si declaratia ce trebuie completata de tutorii legali, pentru concurentii care inca nu au implinit 18 ani, pot fi descarcate la adresa www.arenaplatos.ro. Inscrierile la concurs se pot face in avans, prin email, la adresa cristina.badiu(at)arenaplatos.ro sau la faţa locului, inaintea startului concursului.

World Snowboard Day este primul dintr-o serie de evenimente ce vor fi gazduite in resortul de schi si snowboard Arena Platos. In 6-7 ianuarie, pe partiile complexului va fi organizat pentru a doua oara Transilvania Rookie Fest, un concurs international de freestyle in care sunt asteptati cei mai buni tineri snowboarderi din lume. Inscrierile in concurs sunt deschise oricaror tineri snowboarderi care au aprobarea parintilor si se fac prin email, la adresa cristina.badiu(at)arenaplatos.ro.

Editia de anul trecut World Snowboard Day 2010

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here