World Snowboard Day in sfarsit in Romania 2010

0
148

World Snowboard DayCand? 19 decembrie 1010
Unde? Arena Platos, Paltinis

World Snowboard Day se va sarbatori pe partia din apropierea Paltinisului cu concursuri de freestyle pentru snowboarderi, dar si pentru schiori. Pentru acest concurs nu se percepe taxa de participare iar concurentii vor avea gratuitate la instalatiile de transport.

Fun-park-ul unde riderii isi vor putea demonstra abilitatile este construit dupa un model austriac, utilizat in competitii internationale. Ziua va incepe cu demo-uri de freestyle, urmate de concursul propriu-zis. De asemenea, cei care doresc sa deprinda tainele acestui minunat sport de iarna vor avea ocazia sa „fure tainele meseriei” sau sa invete primii pasi in snowboard de la Martin, multiplu campion mondial la snowboard.

„Asteptam cei mai buni freestyleri din tara in cel mai nou si mai modern fun-park de pe partiile din Romania”, spune Martin Freinademetz, organizatorul concursului.

La finalul concursurilor, riderii vor putea viziona un amplu documentar despre tainele snowboardului urmand ca ziua sa se incheie cu un party de pomina in apres-schiul resortului Arena Platos. Evenimentul este primul dintr-o lunga serie de evenimente ce vor fi organizate in resortul Arena Platos.

Editia de anul trecut World Snowboard Day 2009

Pentru inscrieri: cristinab@xventure.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here