wave-show-water-rideCand?: 5-6 septembrie si 12-13 septembrie 2009
Unde? : Snagov, la Sura Hanul Vlasiei

In 5-6 septembrie fa-ti programul astfel incat sa ajungi la Water Ride la Snagov, la Sura Hanul Vlasiei. Organizatorii garanteaza distractie si spectacol pe apa.

Set Events te invita la a doua editie a concursului de wakeboarding Unicomp Wave Show, pe 5-6 septembrie si pe 12-13 septembrie, pe Lacul Snagov, Sura Hanul Vlasiei.

Concursul se va desfasura pe patru clase, dupa cum urmeaza: copii (pana la 14 ani), fete si baieti si adulti (peste 14 ani), femei si barbati. Fiecare proba trebuie sa puncteze cateva cerinte esentiale: executie, indemanare, intensitate si compozitie.

Concursul va fi arbitrat  de antrenorul lotului national de sarituri in apa si al echipei Steaua, Florin Avasiloaie si de Prof. Dr. Ionut Corlaci, lector ANEFS si antrenorul echipei de gimnastica Steaua. Ambarcatiunea folosita pentru tractarea concurentilor va fi un Malibu, oferit de partenerul principal al evenimentului, Unicomp.

Inscrierile in concurs se vor face incepand cu ora 12.00 a primei zi, iar concursul va incepe la ora 14.00. In fiecare zi de sambata a fiecarui weekend vor avea loc calificarile, iar duminica – finalele si desemnarea castigatorilor. Astfel, fiecare weekend constituie un concurs de sine statator.

Fara sa nasca o isterie de masa, o moda internationala sau sa adune o avalansa de fani, wakeboarding-ul a generat, totusi, o cultura proprie, un circuit de concursuri internationale si o muzica numai a sa. Jocurile nautice, printre care si wakeboard-ul, se pot alinia in randul jocurilor extreme in care tinerii investesc pasiune si timp, fiind un sport ce necesita adrenalina turata la maxim

Inscrierile in concurs se pot face incepand cu 20 august pe www.highsports.ro sau direct la locatia evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here