tabara-nationala-de-alpinism-de-varaCand? 26 – 30 august.
Unde? Bucegi, masivul Costila (zonele Valea Alba, Costila si Galbinele).
Cazare:  Refugiul Costila.

Daca peretii din camera ta nu te mai atrag si te-ai saturat de urmele de bocanci lasate pe var, iti recomandam sa mergi la Tabara Nationala De Alpinism De Vara, eveniment organizat de Federatia Romana de Alpinism si Escalada (FRAE).

Timp de 4 zile vei invata cum sa te cateri mai bine si in siguranta.

Obiectiv: Insusirea corecta a tehnicilor necesare practicarii alpinismului de vara in       conditii de siguranta. Participanti: Iubitori de munte, natura si aventura.

Cerinte minime pentru a lua parte la acest eveniment sunt: conditie fizica generala buna, notiuni elementare de escalada, asigurare medicala si acordul scris al parintilor in cazul in care sunteti minori.

Echipamentul pentru catarat va fi asigurat de organizatorii evenimentului cu exceptia espadrilelor de escalada pe care va tb sa le aduceti de acasa. Pe langa astea mai aveti nevoie si de echipamentul minimal personal si anume sac de dormit, izopren, ghete adecvate mersului pe munte, geaca impermeabila, frontala, trusa minima de prim ajutor, etc.

Temele principale ale acestui eveniment sunt: alpinismul de vara in Romania, notiuni de siguranta in teren alpin, parcurgerea de vai si creste cu dificultate scazuta (1A-2B) si escalada in teren de aventura.

Tarif/persoana: 450 lei (nu include transportul si masa). Avans la inscriere 200 lei. Cont: RO27BRDE410SV21871804100

Numar maxim de participanti este 8, inscrierile putand fi facute pana cel tarziu pe 14.08.2009, asta inseamna ca din acest moment mai aveti 16 zile sa va hotarati daca vreti sa participati.

Instructor coordonator: Justin Ionescu

Pentru contact si inscrieri aveti urmatoarele variante: telefon: 0765 57 07 87 (Vasile Dumitrica) si e-mail:  office_frae@yahoo.com

sursa: www.fralpinism.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here