Surmont Gravity Jam 2010

Cand? 15-17 Octombrie 2010
Unde? Sinaia

Concursurile de downhill din Romania se inmultesc de la an la si cresc vazand cu ochii, totusi e deja o traditie ca in fiecare toamna bobocii si riderii sa se numere la Sinaia! Avem astfel placerea de a va anunta ca si anul acesta sunteti asteptati la Sinaia, in weekend-ul 15-17 Octombrie pentru reluarea Surmont Gravity Jam!

Surmont Gravity Jam 2010 este un concurs inchinat riderilor pasionati si placerii de a te da! Traseul ramane in buna masura acelasi din ultimii ani, doar ca va fi ajustat cu ceva elemente noi si ameliorat prin mai multe locuri si va primi un start si finish surpriza, plus o sectiune noua de inceput, intru satisfactia cavalerilor gravitatiei. Da, ati ghicit: tot neobositul Kinda Geza va fi artizanul noilor elemente, ceea ce poate fi doar de bine!

Inscrieri: doritorii se vor inscrie pe gravityjam.surmont.ro sau la race office-ul de la baza traseului si vor lua startul intr-una dintre cele patru categorii de concurs: Elite, Juniori, Masters si Hardtail.

Taxa de inscriere este de 30 RON pentru cei inscrisi pe internet pana cel tarziu in data de 13 Octombrie si de 50 RON pentru cei ce ajung la inscrieri pe ultima suta de metri.
Urcarile cu gondola se vor face pe cont propriu, utilizand cartela speciala de 40 lei/5 urcari sau urcarile individuale de 10 lei, dupa necesarul și motivația de dat a fiecarui participant.

detalii pe gravityjam.surmont.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here