summer jamHades Events si Jah Army Events va invita in perioada 23-26 iulie in Vama Veche la Summerjam ‘09, un festival dedicat muzicii hip-hop si reggae.

La acest eveniment vor lua parte unii dintre cei mai bine cotati artisti ai momentului, printre acestia numarandu-se Raku, Veritasaga, Maximilian & Agresiv sau Funktastiks. In acelasi timp, lineup-ul Summerjam ‘09 include si artisti de peste granitele Romaniei precum: Root Souljah (live band/Bulgaria), Jahmmi Youth (mc/ Bulgaria), Green Vibe Crew [Keumart & Mr. Ivo] (band/ Elvetia).

SummerJam revine dupa un an de pauza intr-un format si o locatie noua. Astfel, vom avea patru zile de muzica buna si distractie pe malul marii, concerte si dj seturi de hip-hop, reggae sau dancehall, lineup-ul avand in total peste 20 de artisti si formatii.

Diversitatea si originalitatea acestora vor asigura, fara indoiala, atmosfera necesara pentru ca toata lumea sa se simta bine. Pe langa acestea, organizatorii Summerjam ‘09 au pregatit mai multe surprize ce vor fi anuntate pe site-ul oficial al festivalului (http://www.summerjam.ro).

Contestul 2on2 BBoy Battle se va sustine in zilele de joi si vineri (23 si 24 iulie)  in cazul in care se vor inscrie suficient de multe trupe. Astfel, daca se vor inscrie mai putin de 20 de trupe, durata concursului va fi restransa numai la ziua de vineri (24 iulie). Intrarea la BBoys Battle se face doar pe baza de inscriere in prealabil la adresa de e-mail: mihociucatalin@yahoo.com.

Cei care nu se vor inscrie inainte vor plati biletul de intrare pe ziua respectiva asa cum e pe  siteul festivalulul. Pentru concurentii la acest contest vor fi asigurate  locuri gratis de campare cu cortul in apropierea locatiei unde se  desfasoara festivalul.

Premii contest:
Locul I : 200 Ron + 2 Rucsace JanSport + Inviatii pentru toata durata festivalului
Locul II: 100 Ron + Invitatii pentru toata durata festivalului
Locul III: Invitatii pentru toata perioada festivalului.

Lineup-ul complet:

RAKU, ROOT SOULJAH, MAXIMILIAN & AGRESIV, NIMENI ALTU’, VERITASAGA, FUNKTASTICS, ZEPPELIN, GREEN VIBE CREW [KEUMART & MR. IVE MAN], JAHMMI YOUTH, ZAFAYAH, CUMICU, AXES, SHY BEATZ, DJ UNDOO, DJ SKID, DJ GRAND, DJ NEMO, DJ LIMUN, BAZOOKA JOE, TRUTH, CHESARION, SELECTA B., RAIZAH, ROOTS AGAIN

Bilete pentru SummerJam ‘09
Pret abonament: 60 lei (valabil pentru cele 4 zile de festival)
Pret bilet pe zi (la intrare): 30 lei (vineri, sambata, duminica) si 10 lei (joi)

Biletele se pot procura incepand cu data de 19.06.2009 de la: Club Goblin Bucuresti si
Goblin’n’gulag Vana Veche (vineri, sambata, duminica)

Deoarece pe perioada festivalului, in Vama Veche se vor putea achizitiona numai bilete valabile pe cate o singura zi, abonamentele putand fi cumparate numai inaintea inceperii festivalului de la Club Goblin (Bucuresti) si Club Goblin’n’Gulag (Vama Veche), ne-am gandit la o solutie care sa permita si celor ce nu pot ajunge din motive intemeiate in locurile deja anuntate sa-si cumpere abonament.

Rezervare abonament
In cazul in care aveti domiciliul stabil in afara Bucurestiului, va puteti rezerva un abonament pentru SummerJam, trimitand un mail  la office@summerjam.ro cu titlul “Rezervare Abonament” care sa contina:
1 numele complet
2 seria si nr buletinului
3 orasul de provenienta
4  numarul de abonamente ce doriti sa va fie rezervate
5 numar de telefon pentru contact (preferabil telefon mobil)

Toate abonamentele rezervate trebuiesc reconfirmate in perioada 15-20 iulie (adica trebuie sa raspundeti unui e-mail de confirmare trimis de catre noi pe data de 15 iulie), in caz contrar rezervarile nu vor mai fi luate in considerare. Abonamentul va putea fi ridicat de la intrare, cand veniti la  SummerJam  pe baza actului de identitate corespunzator datelor ce au fost trimise prin e-mail.

Localizare
Vama Veche este o localitate mica, situata la cativa km sud de 2 Mai, a devenit in ultimele sezoane de vara un loc foarte cautat datorita atmosferei de nonconformism. Vama Veche, este localitate de frontiera, aici aflandu-se un important punct de trecere frontiera spre Bulgaria.

Cazare
Cazarea se face in casele locuitorilor si intr-o multime de vile confortabile aparute peste noapte in ultimele sezoane. Exista si varianta cortului, camparea fiind permisa in statiune si grauita. Exista si insa si campinguri organizate.

1. Cu cortul – camparea este permisa in Vama si in acelasi timp este gratuita.
2. La camping – Pretul este de 60 de lei casuta/noapte.Camping Raskalla Camp
3. La gazda, vile si pensiuni – Preturile variaza intre 80 de lei si 150 de lei camera dubla pe noapte

Sursa: summerjam.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here