Save our spot 2012 | Burn&KingPin, to the rescue!

0
149

Actualizat pe 1 July 2013

Save our spot 2012 | Burn&KingPin, to the rescue!Se stie: in Romania, poti sa numeri pe degetele de la o mana skatepark-urile decente, iar majoritatea trick-urilor se dau pe rampe improvizate.

De aceea, pentru toti riderii romani care vor sa sara mai inalt, Burn vine in ajutor cu pofta de renovat skate-spoturi aflate in paragina. Si, pentru ca a intrat si echipa de la KingPin Magazine pe fir, treaba e aproape rezolvata. Asta daca intri si tu in combinatie. Si ne arati ca locul tau de dat merita un upgrade.

Asa ca spune-ne tu: ce spot de la noi a vazut si zile mai bune? In ce loc ar putea sa-ti iasa mai multe scantei de sub placa? Fa o poza cat mai convingatoare, povesteste de ce e nevoie de ajutorul fix-it crew-ului de la Burn si uploadeaza tot pe kingpin.mpora.com/burn-sos pana pe 1 Mai.

Daca vedem ca e de dat si de reparat, ne punem pe treaba si, la vara, locul tau de skate se poate transforma in super-locul tau de skate. Sleek si proaspat renovat.

Bineinteles, la final, totul ramane in comunitate, numai bun pentru shredding.
Asa ca pregateste-ti tastatura, baga si o camera foto pe langa echipamentul de skate si hai sa facem treaba treaba, pana se explodeaza rampele si cedeaza gravitatia in Romania!

Let’s do it!

Te gandesti la o bicicleta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here