Save our spot 2012 | Burn&KingPin, to the rescue!

0
157

Save our spot 2012 | Burn&KingPin, to the rescue!Se stie: in Romania, poti sa numeri pe degetele de la o mana skatepark-urile decente, iar majoritatea trick-urilor se dau pe rampe improvizate.

De aceea, pentru toti riderii romani care vor sa sara mai inalt, Burn vine in ajutor cu pofta de renovat skate-spoturi aflate in paragina. Si, pentru ca a intrat si echipa de la KingPin Magazine pe fir, treaba e aproape rezolvata. Asta daca intri si tu in combinatie. Si ne arati ca locul tau de dat merita un upgrade.

Asa ca spune-ne tu: ce spot de la noi a vazut si zile mai bune? In ce loc ar putea sa-ti iasa mai multe scantei de sub placa? Fa o poza cat mai convingatoare, povesteste de ce e nevoie de ajutorul fix-it crew-ului de la Burn si uploadeaza tot pe kingpin.mpora.com/burn-sos pana pe 1 Mai.

Daca vedem ca e de dat si de reparat, ne punem pe treaba si, la vara, locul tau de skate se poate transforma in super-locul tau de skate. Sleek si proaspat renovat.

Bineinteles, la final, totul ramane in comunitate, numai bun pentru shredding.
Asa ca pregateste-ti tastatura, baga si o camera foto pe langa echipamentul de skate si hai sa facem treaba treaba, pana se explodeaza rampele si cedeaza gravitatia in Romania!

Let’s do it!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here