Red Bull Romaniacs

0
179

red-bull-romaniacsCand? 15 – 19 August 2009
Unde? Sibiu, Romania

Este vremea pentru Red Bull Romaniacs, iar Sibiul si Petrosaniul redevin locul de joaca al celor mai buni piloti de hard enduro din lume. Cea de a 6-a editie a Romaniacs va scoate in evidenta tot ce este spectaculos in zona Sibiului. (*click pe poster)

Cei mai buni piloti din lume vor concura pe traseele dificile din munti, e vorba de rideri KTM precum Cyril Despres (Andora) triplu castigator al Romaniacs, Chris Birch (Noua Zeelanda), Darryl Curtis (Africa de Sud) sau de piloti BMW precum Gerhard Forster (Germania) clasat de doua ori pe locul doi in acest hard enduro si Andi Lettenbichler (Germania) eroul de la Erzberg, ori de rideri Husaberg precum Shane Cuthbertson (Canada), Dieter Happ (Austria) si Jimmy Lewis (SUA).

In elita se afla si britanicul Graham Jarvis cu al sau Sherco in 4 timpi si cilindree de 250 cmc. In total, la start vom avea in acest an rideri din 24 de tari si de pe patru continente.

Un traseu care va stoarce si ultima picatura de sange din concurenti: Dupa prologul din oras, in care se va concura in fata a mii de spectatori peste obstacole create de Andy Fazekas si colegii sai de la clubul Crazy Bike Sibiu, urmeaza patru zile creionate de organizatorul raliului, Martin Freinademetz: prima zi ii va duce pe concurenti in zone placute pentru gratar, dar si pe urcari si coborari in zig zag menite sa ii pregateasca pe rideri pentru ce urmeaza.

In a doua zi naviagatia pe GPS va fi cea care le va crea ceva dificultati riderilor, mai ales ca se va ajunge in Petrosani unde raliul va avea cartierul general pana in ziua a treia cand e programata revenirea in Sibiu, intr-o etapa mult mai lunga decat o zi de lucru. Apoi urmeaza o zi foarte lunga cu startul si finisul in Sibiu – este ultima zi a raliului.

O bine meritata petrecere va pune capat evenimentului cu traditionala festivtiate de premiere, dupa care toti vor ajunge intr-o stare in care nu vor mai urca pe motocicleta avand in sange un mix de Red Bull si apa ruseasca.

Pe Scurt: asigura-te ca vei fi acolo ca si concurent (inca mai sunt disponibile cateva locuri), ca reprezentant media (vei putea merge pe traseu alaturi de ghizi) sau online pe www.redbullromaniacs.com, unde iti punem la dispozitie un live tracking, care iti va permite sa iti urmaresti pilotii preferati folosind harta de pe site completata de informatii oferite de pe traseu de echipajele noastre, plus vei gasi acolo si un blog unde iti asteptam opiniile despre cursa.

Asa ca fiti pregatiti pe 15 august incepe atacul.

Sursa: redbullromaniacs.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here