One Move Bouldering Night

0
187

one-move-bouldering-nightCand? 5 decembrie 2009, 17:00
Unde? Sala de catarat One Move din Timisoara

A venit vremea rea, weekend- urile de catarat la stanca sunt tot mai putine, One Move a implinit un an (in 15 octombrie deja) asa ca se simtea nevoia unui eveniment.

E vorba de un eveniment de bouldering, desigur, care cumulat cu proaspetele experiente de la Fontaine- bleau, prizele noi (inca calde) din noua generatie Faneholds, posibilitatea unui party – de pomina – si eventuale alte noutati, se anunta a fi un eveniment la care se merita sa participi, chiar daca vii din celalalt capat al tarii, sau chiar de prin alte tari.

Tip eveniment: concurs cu aproximativ 25 de trasee de bouldering
Timp de catarat: 5 ore (fiecare catara cat mai mult si cat mai tare!)
Doua categorii: boulderisti si boulderiste
Taxa de participare: 15 lei/persoana

Sala de bouldering One Move s-a deschis la 15 octombrie 2008 si este prima si singura sala de bouldering din Timisoara. Inaltimea maxima a panoului este de 5 m iar suprafata desfasurata este de 170 m2. Panoul are o structura complexa : fete verticale, fata cazuta, surplomba de 30 cu iesire pe fata cazuta, surplomba de 45, tavan etc.

Permanent in sala sunt amenajate si marcate in jur de 50 de trasee de toate dificultatile, de la nivelul incepator pana la nivelul cel mai inalt, adevarate proiecte chiar si pentru cataratorii consacrati. In sala sunt organizate, periodic, concursuri destinate atat membrilor si abonatilor One Move cat si concursuri de nivel national la care participa cei mai buni cataratori din Romania.

mai multe informatii pe site-ul evenimentului
www.onemove.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here