o-istorie-pe-doua-rotiCe? Expozitie de motociclete clasice si de epoca
Unde? Muzeul National de Istorie a Romaniei
Cand? 20 august  – 30 septembrie 2009

Muzeul National de Istorie a Romaniei si Asociatia Motociclistilor din Romania, in colaborare cu Muzeul Tehnic organizeaza prima expozitie de motociclete de epoca si clasice din Bucuresti.

La Muzeul National de Istorie a Romaniei (Calea Victoriei 12) incepand cu ora 15.00 puteti vedea vehiculele pe doua roti aflate in circulatie in Romania, pana in anii ’80 , modele de motociclete de serie, civile si de razboi, din perioada antebelica, interbelica si contemporana.

Publicul va putea admira marci cunoscute produse in fostele tarile socialiste, precum IJ, MZ, CZ, Ural, Carpati, dar si motociclete produse de firmele BMW, Puch, SACHS, Deutchs Industri, Triumph, din afara spatiului socialist. Totodata, vizitatorii vor primi informatii interesante din istoria si evolutia motociclismului in Romania.

Invitatul special la deschiderea expozitiei va fi Troia Tiberiu, motociclist de performanta, multiplu campion in perioada 1978 – 1999.

Expozitia se adreseaza atat privirilor curioase ale trecatorului, publicului pasionat, cat si cunoscatorilor in domeniu si colectionarilor pasionati

Persoane de contact

Muzeul National de Istorie a Romaniei, Sectia Relatii Publice:
Barbu Feodor, Cristina Toderas, tel. 021/315.82.07 int.1008/1015, fax 021/311.33.56

Asociatia Motociclistilor din Romania:
Cosmin Frasineanu, vicepresedinte, tel 0728 550 044

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here