liman-bike-race-2010Cand? 02 mai 2010
Unde? statiunea Valea lui Liman

Concursul de MTB “Liman Bike Race” a ajuns anul acesta la cea de-a V-a editie si va avea loc in data de 2 mai 2010 intr-o noua formula organizatorica: echipei de traditie Cosmin Rosu, Alin Rosu si Puiu Munteanu i s-a alaturat Clubul Sportiv Tibiscus.

Concursul are ca scop principal promovarea ciclismului in zona, ea avand un adevarat potential pentru traseele de cross country, ca de altfel toti muntii Poiana Rusca.
Startul concursului se va da din statiunea Valea lui Liman, statiune care ofera un complex turistic incluzand facilitati de cazare (motel, cabana, vile, camping), un restaurant, terase, baza de agrement (strand cu apa calda, teren de fotbal).

Categorii de concurs

Organizatorii au pregatit urmatoarele categorii:
–  sub 10 ani
–  10-14 ani, baieti respectiv fete
–  14-18 ani, baieti respectiv fete
–  18-35 ani, barbati respectiv femei
–  peste 35 ani, barbati respectiv femei
–  HERO, numai peste 18 ani (se vor efectua 2 ture)

Traseul

Traseul de concurs are 35 km, se intinde sub 10% pe sosea iar restul pe off-road. Sportivii vor efectua 1 tura, cu exceptia celor inscrisi la categoria HERO pentru care sunt prevazute 2 ture.

Cazare

La Valea lui Liman, imediat langa zona de start a concursului, se afla un hotel si un complex de casute care vor fi deschise special in weekend-ul 1-2 Mai 2010, pentru participantii la LIMAN BIKE RACE.

Sursa: ciclism.tibiscus.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here