Kayak Cross

0
151

kayak crossCand? 8 august 2010
Unde? plaja H2O

Poate ca pana acum nu prea va ars de vaslit contra curentului, iar o tura cu kayak-ul suna mai degraba a efort maxim fara rezultate concrete. Dar pe Plaja H2O este un pic altfel. Aici orice efort este rasplatit, pentru ca noi stim ce inseamna sa vrei APA PENTRU SPORT EXTREM!

Weekend-ul 7-8 August este rezervat unei competitii aparte, in care se vor intalni elemente din competitiile de sport extrem cu ingredientele unei zile perfecte printre valuri si nisip: KAYAK CROSS, un joint eveniment de la BECKS si ORANGE.

Concursul se va desfasura atat “la simplu” cat si “la dublu”, in functie de cantitatea si calitatea musculara respectiv pornirile de “lup de mare” ale fiecaruia. Numarul de concurenti este un alt element ce va fi luat in considerare la formarea celor doua categorii de concurs.

Traseul nu va fi unul de cupa mondiala, dar va pune la incercare talentul de vaslas al fiecaruia, deoarece fiecare barca va trebui sa inainteze contra valurilor, a curentului, sa pluteasca in deplina armonie cu aceastea pe drumul de intoarcere si mai ales sa nu se rastoarne la curbe sau inainte de linia de Finish.

Asa cum zice “Manualul de Cross” – Editia H2O Summer Special 2010, participantii vor pleca pe apa in seturi de cate 4 kayace, doar primele doua avansand in faza urmatoare a competitiei. In functie de numarul participantilor, concursurile vor avea parte de o tura de calificari in care TIMPUL va stabili ordinea de plecare in grupe.

Va fi intens, va fi plin de apa si de soare, iar la FINISH te-asteptam cu premii in valoare de 700 de Euro!

Asadar, de data asta chiar merita sa dai cat poti de tare din padela!

Baga in agenda: Duminica, 8 August, pe Plaja H2O se intampla KAYAK CROSS. Sesiunea de inscrieri incepe la ora 12:00, startul se da la ora 15:00.

Pana atunci incalzeste muschiul si psihicul!

sursa: h2o.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here