freeride-camps-slopes-no-moreCand? 17 ian – 26 mar 2010
Unde? Balea Lac

Iarna asta toti iubitorii sporturilor pe zapada sunt invitati la cursurile de ski Freeride camps “SLOPES NO MORE”, la Balea Lac.
Organizatorul evenimentului, domnul Ion Trandafir:

”Sezonul esta o sa organizez la Balea Lac patru camp-uri de freeride foarte serioase pentru schiori medii-avansati, schiori pe care voi incerca sa ii aduc la un stadiu tehnic suficient pentru a cobori fluent si cu cit mai putin efort pante care inainte li se pareau greu accesibile.
Pentru cei care doresc si au un nivel tehnic suficient voi preda si primii pasi in cliff dropping .

Structura camp-ului:
– 5 zile X 4 ore /zi
– urcam duminica dupa amiaza (impreuna) cu ultima cabina si plecam vineri dupa amiaza individual
– majoritatea run-urilor (trakking up) de la Cabana Paltinu in sus (Doamnei, Pisica, Capra).
– sa va asteptati ca tehnica sa ocupe multe ore din stagiu. De dat kilometraj reusiti si singuri:)
– in functie de bugetul participantilor si de starea zapezii: ture lungi pina la Balea Cascada

Facilitati
Vor fi in test schiuri ARMADA pe care le puteti incerca de-a lungul intregii perioade
Tot Armada va avea spre inchiriere citeva ARV uri si ANT uri. Cei care sint intre doua perechi de skiuri si nu s-au hotarit inca in ce sa investeasca, au aici ceva cu care sa se descurce de la rezonabil in sus.

Componenta
Grupul va avea 10 cursanti. Daca vor fi mai multi inscrisi pentru aceeasi perioada (minim sase in plus) se poate forma un grup in paralel care sa il aiba instructor pe Mihai Staicu. Se vor forma grupuri de cite 3 cursanti carora le voi da o statie incat sa fim interconectati si sa salvam timp.

Conditii
Odata cu inscrierea solicit un video proof (postat pe net) sau daca nu se poate, sa ne intilnim in prealabil pentru o tura in Sinaia. Este absolut necesar pentru a stabili gradul prealabil de pricepere al cursantilor.
Sunt obligatorii: skiuri freeride, casca, pieps-ul, lopata, sonda avalansa.

Cazare + masa

BALEA
Am negociat si la Balea Lac si la Paltinu. Ofertele sint egale si cred eu ca sint foarte bune: demipensiune (mic dejun + cina + loc in camera dubla) – 100lei/zi/pers. Exista si o varinata fara mese (65 lei/per/zi) .
Pentru a putea obtine acest pret trebuie sa fim minim 10 persoane/serie. Plata se face individual la cabana; eu doar am negociat un pret mai bun.

SINAIA
preturi negociate de catre absolutoutdoor : cazare sinaia(linga hotel international): 200 lei/5 nopti/loc in camera dubla, masa: individual, ski pass /5 zile: aprox 80 eur(tarifele confirmate la 15 dec)

Tarif cursuri
Tariful instructajului este de 100 eur/persoana/5 zile

Procedura de inscriere
In momentul in care veti formula cererea de inscriere (printr-un email) si veti trimite video proof sau veti trece testul din Sinaia veti primi un contract pe email.
Acceptarea conditiilor si obligatiilor acestuia implica si achitarea unui avans de 50% din pretul instructajului (prin OP sau depunere la cursul BNR din ziua respectiva). Dupa trimiterea dovezii platii veti primi un email de confirmare ferma a locului in camp “

Adresa de contact (valabila si ptr inscrieri) ionfreeride(la)yahoo(punct)com sau ion(la)hotelcehov(punct)ro

sursa: www.iontrandafir.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here