five-o-jibstarsCand? 23-27 Martie 2010
Unde? Cavnic

Asa cum va asteptati, renumitul concurs de freeskiing si freestyle snowboarding five-O JibStars revine cu o editie nou-nouta la Cavnic, la o aruncatura de bat de Baia Mare, intre 23 si 27 Martie.

five-O JibStars este unul dintre cele mai renumite evenimente de gen, din tara noastra si a reusit sa ridice stacheta si sa marcheze progresia sportului cu fiecare ocazie. Anul trecut snowboarderii si freeskierii autohtoni au considerat chiar ca ar fi fost cel mai bun astfel de concurs care a avut loc vreodata in Romania, asa ca, in mod evident, suintem nevoiti sa ne mentinem blazonul.

Formatul se bazeaza pe scenariul de succes de anul trecut si mai intai ii va chema pe cei mai buni rideri din tara, dar si pe cativa musafiri de vaza, la camp-ul de o saptamana de la Cavnic. Ei vor locui, vor munci, se vor da si vor petrece impreuna in tot acest timp, incercand sa faca fata provocarilor date de organizatori, dar si distractiei.

Sambata publicul numeros si de traditie al five-O se va aduna in snowpark-ul din Cavnic pentru mult-asteptatul concurs, unde riderii invitati, dar nu numai ei, se vor duela pentru premiile noastre, pentru faima si, bineinteles, pentru simpatia delicioaselor localnice.

Terenul de joaca va fi la nivelul obsinuit five-O, cu multiple si complexe elemente, executate la calitate maxima, si o gramada de surprize. Fireste, sambata seara este dedicata petrecerii, iar toata lumea va fi invitata in Baia Mare pentru ceremonia de premiere si distractie pana dis de dimineata, in spritul five-O.

Update:

Mountain Dew JibStars anunta deschiderea oficiala a park-ului si asteapta primii camperi!

Lucrurile intra in linie dreapta! Park-ul five-O unde se vor desfasura ostilitatile la editia din acest an a Mountain Dew JibStars a fost finalizat in acest weekend, primind ultimele finisaje intru perfectiune. Localnicii nu au stat mult pe ganduri si au supus noile si vechile elemente unor teste riguroase: jibbing de control si stampila C.T.C. necesara. Bifat!

Terenul de joaca de anul acesta cuprinde doua bank-uri de dimensiuni diferite, dintre care unul cu rail si box, rainbow-ul obligatoriu si inovativul banana-rail, un shooter precis, terifiantul set de trepte, un kicker cu buze dulci si o delicatesa nesperata: un bowl pentru o pleiada de liptricks!

De asemenea, avem placerea sa va anuntam ca asternuturile au fost scoase de la spalat, calcate si inmiresmate-n balsam cu iz de trandafir, pentru a intampina primii camperi care trebuie sa soseasca. Noutati despre lista de invitati in curand!

Va aducem aminte ca Mountain Dew JibStars este un eveniment al clubului five-O din Baia Mare, sponsorizat de Armada si de Rulez, sustinut de Superski Cavnic plus Loading Media si promovat de partenerii nostri media, derdelus.ro, shred.ro, snowboard.ro, h20.ro, extremeaddict.ro, skivirus.ro si fresh-meat.ro, carora le multumim din nou pe aceasta cale!

Cavnic, Maramu, 22 Martie – atitudinea rezista!

Rideri:

Adolf Mihail Gherghelah a.k.a. Bobo- Miercurea Ciuc
Adrian Nicolae a.k.a. Brian- Local
Adrian Pop a.k.a. Plopu- Bistrita
Alex Les a.k.a. Brocoli- Local
Alin Gavozdea a.k.a. Gavo- Sibiu
Ciprian Popescu a.k.a. Popo- Brasov
Constantin Bodea a.k.a. Costa- Cluj-Napoca
Flavius Nedelcu- Brasov
Florin Cucuruzac a.k.a. Tinerica- Brasov
Florin Iagar a.k.a. Flo- Bucuresti
Florin Mirescu a.k.a. Tata Extrem- Sibiu
Gheorghe Avram a.k.a. Ghituca- Local

Istvan Mateffy a.k.a. Monkeyboy- Miercurea Ciuc
Peter Tapalaga a.k.a. Peti- Local
Sebastian Gusu a.k.a. Sebi- Brasov
Sonia Dragan- Sinaia
Stefan Mirescu a.k.a. Stefan Extrem- Sibiu
Tudor Cristea a.k.a. Tudorel- Local
Cosmin Suditu a.k.a. Pachetel Brasov
Gino Florea a.k.a. Ginoku Brasov
Vlad Danila a.k.a. Dudu Bucuresti
Vlad Voinescu a.k.a. Mii de Euro Brasov

Acestea fiind spuse, va asteptam cat mai curand la noi in Nord!

Echipa voastra de rockisti five-O
www.jibstars.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here