Festivalul Crazy Bike SIBIU 2009

0
155

festivalul-crazy-bike-2009-hillclimbingCand? 01 August.2009
Unde? Gusterita – Sibiu

Iata ca dupa 15 ani de festivaluri moto internationale, concursuri de snowboard extrem, snowmobile si hardenduro marac Romaniacs, clubul Crazy Bike vine cu o noua provocare. Primul concurs de HillClimbing din Europa de est, desfasurat pe terasele de nisip al carierei Gusterita.

Acest eveniment in premiera, nu se vrea a fi doar un concurs sarit de pe fix, ci si o intalnire cu toti prietenii pe care cred ca i-am facut in toata tara indiferent pe ce motociclete vin ei sau ce vesta poarta pe spate.

Cei care mai nou sunt obisnuiti ca la o intalnire sa aiba restaurant si hotel de 5 stele, jacuzii sauna si eventual spalatorie pentru motoare vor fi dezamagiti la petrecerea noastra. De data aceasta oferim o iarba verde ca in vis (pentru loc de cort) peisaj de-ti lasa gura apa, WC-uri ecologice si poate dusuri, un concurs supermisto, concerte, ceaun si streap-teas, bineinteles “PARTY ALL THE NIGHT“.

 

Locatia se afla la marginea Sibiului, la aproximativ 6 km de centrul orasului in Gusterita si se poate ajunge si cu motoarele de viteza, drumul de 3 km de macadam nefiind o problema, fiind marcat cu indicatoare de orientare. Traseul de concurs va fi relativ usor pentru a permite o participare larga, si cine stie, poate in viitor vor aparea si pe la noi specialisti in aceasta proba, precum si motociclete modificate special.

Traseul este 80% nisip, si nu se poate cadea mai jos decat pamantul, iar cine nu reuseste sa urce, poate sa se inscrie la concursul de snowboard paralel desfasurat tot pe nisip, unde oferim noi tot echipamentul.Conditia este doar sa fiti aici. Restul lasati in seama noastra, pentru ca distractia v-o garantam noi.

Evenimentul a fost initial programat pe 11 iulie 2009, dar s-a amanat din cauza vremii nefavorabile. Deci dragi prieteni inca nu ati pierdut distractia si mai aveti timp sa va inscrieti.

Mai multe detalii pe site-ul official al evenimentului hillclimb.crazybike.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here