Enduropanorama, editia a 2-a 2010

0
112

enduropanoramaCand? 30 aprilie-2 mai
Unde? la 35km de Deva (Ghelari)

Concursul ENDUROPANORAMA aflat la a 2-a editie, prima fiind in 2009, va fi o competitie de 3 zile incendiare pentru pasionatii de enduro, punandu-le la grea incercare abilitatile in cadrul prologului, rezistenta in prima zi precum si maiestria in ultima zi de concurs, calitati necesare pentru practicarea acestui sport extrem – ENDURO.

Prima editie a concursului organizat de rideri cu experienta ai motoclubului Haita – Deva in care aventura, pasiunea pentru extrem si senzatiile tari au curs prin venele iubitorilor de motoare a fost caracterizat ca evenimentul moto al anului din judetul Hunedoara si ca unul dintre cele mai reusite concursuri de gen din tara..

Avand in vedere succesul editiei precedente Moto Clubul Haita Deva propune motociclistilor o noua provocare la aventura in Tinutul Padurenilor in pitorestii munti Poiana Rusca, arie propice practicarii off-road-ului extrem, continand toate ingredientele necesare pentru reusita: cariere de piatra, carari si rauri de munte, plaiuri montane, paduri de foioase si conifere precum si multe multe urcari&coborari a la Haita!

Locatie:

Tabara de baza este situata la Pensiunea Panorama din localitatea Ghelari, aflata la 35km de orasul Deva – judetul Hunedoara.

Concursul de anul acesta va avea 2 clase: clasa A – nivel profi/experti si clasa B – nivel mediu/hobby si insumeaza peste 150 km de traseu marcat cu benzi, checkpointuri, puncte de alimentare precum si puncte de interes pentru presa si spectatori.

Structura pe zile arata astfel:

– Ziua 1 (30 aprilie): Prolog 5 km – zona carierei Ghelari;
– Ziua 2 (1 mai): Enduro 100 km – zona Florese – Lunca Cernii;
– Ziua 3 (2 mai): Hard Enduro 50 km – zona Govajdie – Runcu.

Concursul de anul acesta se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Motociclism, aflandu-se in calendarul FRM la categoria ENDURO. In speranta ca editia a 2-a va indeplinii exigentele competitorilor, va asteptam sa participati intr-un numar cat mai mare atat din tara cat si din strainatate.

Premiile vor fi masura

Se anunta premii de 3000 de euro, iar FM Racing va acorda 3 echipamente enduro (pantaloni, bluza, manusi), wooow !! toti participantii vor primi diplome si tricouri cu logo-ul concursului.

Contact: 0734.705686 Felix sau 0722.659799 Paul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here