endurocross-razvad-2009Cand? 7 noiembrie 2009
Unde? Razvad- Dambovita
Categorii: ATV, quad si moto

Sambata, 7 noiembrie 2009, se organizeaza in localitatea Razvad la doar cativa kilometri de Targoviste, judetul Dambovita, o noua etapa de enduro-cross.

Intalnirea, care va avea caracteristicile unei intreceri amicale, se va desfasura pe un traseu marcat in intregime cu banda si sageti, organizatorii pregatind si cateva surprize, gandite nu atat pe post de capcane, ci ca elemente care sa sporeasca atractivitatea traseului si sa ofere un strop de adrenalina.

Descrierea zonei de “joaca”

Zona de “joaca”, asa cum a numit-o unul dintre organizatori, va fi alcatuita din cativa busteni, o rampa din lemn, un pieptene din trunchiuri, o zona cu cauciucuri, cateva trambuline din pamant si un mic wall-ride din lemn.
Traseul este astfel gandit incat sa poata fi practicabil si in conditii de vreme nefavorabila, fiind un traseu combinat de tip enduro, cu padure, urcari, coborari, terase, zone tehnice si zone de viteza.

Participantii vor fi impariti in doua grupe – moto si ATV – Quad, in program fiind incluse patru ture cronometrate, cu trecere prin cateva puncte de control orar.

Programul competitiei

Sambata, 7 noiembrie 2009
08:00 – 10:30: Inscriere si primire numere de concurs
11:00: Briefing
11:30 – 12:00: Startul

Duminica, 8 noiembrie 2009
In cazul in care vor exista doritori, iar vremea va permite, se va organiza o iesire de cateva ore pe traseele din zona, trasee care nu vor fi marcate si nici cronometrate.

Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie telefoanele organizatorilor:
Cristi Bernad : 0720 697975
Razvan Georgescu: 0723 278877

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here