Where the Trail Ends: rotile se invart unde nu au facut-o vreodata, este un film care promite redefinirea FREERIDE MOUNTAIN BIKING-UL

Red Bull Media House si Freeride Entertainment combina filmul high tech, sunetul si cadre de la capatul lumii intr-o calatorie uimitoare, alaturi de o distributie de aventurieri de mountain biking de prima clasa.

Where the Trail Ends | un nou film despre Freeride Mountain Bike

O noua era a filmelor de sporturi de actiune din secolul 21 va pasi mai departe ca niciodata in viitor cu lansarea “Where The Trail Ends” in aceasta toamna, mai exact septembrie 2012. Produs de Red Bull Media House, in asociere cu Freeride Entertainment, acest film va fi un spectacol global al ciclismului, deosebit de orice altceva surprins pe film.

Inspirat de extraordinarul documentar de snowboard al Red Bull Media House, “The Art of Flight”, aceasta este esenta pura a explorarii definita prin doua roti.

Teaser pentru Where The Trail Ends:

“Where The Trail Ends” a fost realizat in mai mult de trei ani cu cele mai avansate tehnici de film si echipamente de sunet folosite vreodata in acest domeniu. Filmul introduce spectatorii intr-o cronica extraordinara a explorarii, haosului si culturii din cele mai izolate si magnifice peisaje ale globului.

“Experienta realizarii filmului este ceva pe care spectatorii il vor experimenta la prima mana. Este povestea a ceea ce a trebuit sa faci pentru a ajunge aici. Si cum a fost sa experimentezi ride-ul suprem,” spune riderul Darren Berrecloth, considerat unul dintre freeriderii proeminenti ai lumii. “Am mers in regiuni aproape in totalitate necunoscute. Si deseori nu stiam daca vom reusi sau vom esua, sau mai rau.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here