world snowboard day 2009Cand? 20 Decembrie 2009
Unde? in mai mult de 25 de tari unde exista zapada

Ajunsa la cea de-a 4 editie World Snowboard Day (Ziua Internationala a Snowboardingului) se tine si anul acesta pe 20 Decembrie si determina deschiderea sezonului de iarna 2009.

Scopul acestei zile este de a promova oriunde in lume snowboardingul drept un sport de iarna extrem. Aceasta zi de sarbatoare este o oportunitate unica pentru intreaga comunitate de snowboarding de a participa la multe activitati specific iernii (deminstratii, testari de echipamente de iarna, concursuri petreceri, concerte)

Cine poate participa?

Oricine este pasionat de acest sport indifferent de varsta

Cei care au lansat acest eveniment in mai mult de 20 de tari diferite sunt EuroSIMA (the European Boardsports Industry Manufacturers Association, www.eurosima.com),
si Federatia Internationala de Snowboard. Toata comunitatea de snowboarding (cluburi, asociatii, shops, scoli de snowboarding) s-a mobilizat pentru a oferi celor pasionati multe activitati si pentru a face din aceasta zi un real success.

Deci chiar daca esti incepator sau expert nu trebuie sa ratezi acest eveniment care se va desfasura intr-o atmosfera peietenoasa si festiva. Noutatea din acest an consta in faptul ca organizatorii au gandit sa premieze cea mai originala sau nebuneasca activitate dedicate acestei zi. Pentru a putea vedea cele 47 de evenimente deja stabilite cu acest prilej in cele 25 de tari vizitati site-ul official www.world-snowboard-day.com.

So book your day now, prepare your snow outfit and choose your destination

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here