Surf Camp | Moliets Plage FranceCand? 17 – 24 septembrie 2011
Unde? Moliets Plage France

Tabara este situata in Moliets Plage, pe coasta de sud-vest a Frantei. Cea mai faimoasa plaja a lumii ofera unele dintre cele mai spectaculoase valuri care permit practicarea acestui sport intr-o maniera sigura si confortabila.

Locatia:
In apropierea taberei gasiti baruri, cluburi, restaurante si magazine. Pozitionarea taberei este una excelenta si beneficiaza de un spatiu mare astfel incat se pot practica tot felul de jocuri si activitati. De asemenea ofera si locuri mai umbrite pentru cei care vor sa se racoreasca, dar si zone ideale pentru plaja.

Bicicletele si echipamentele sportive sunt gratuite, iar programele de divertisment sunt deseori  asigurate de catre propria echipa de animatie a taberei.

Facilitati:
– dusuri calde
– posibilitate de conectare la internet in apropiere
-magazine cu echipamente de surf, snack bar, petreceri la cort, loc pentru plaja
-teren de volei, tenis de masa, sala de jocuri
-lectii de echilibru si yoga
-terenuri de tenis, baschet, fotbal si skatepark

 

Tabara are o capacitate de maxim 24 de corturi unde clientii beneficiaza de intimitate si protectie, o bucatarie in care se pregatesc mese gustoase in fiecare seara, un loc spatios pentru servirea mesei si  loc pentru depozitatea echipamentelor de surf.

Cazare:
Tabara ofera corturi de cate 4 persoane, compartimentate astfel incat fiecare persoana are loc separat pentru dormit. De asemenea, fiecare cort are si un spatiu separat pentru bagaje si loc pentru servirea mesei.

Masa:
Aceasta consta in mic dejun bufet, pranz si cina ( paste, salate, gratare, etc.). Mesele se servesc la comun, acest lucru oferind posibilitatea de a-ti face noi cunostinte.

Yoga:
Yoga joaca un rol important deoarece imbunatateste flexibilitatea si echilibrul, 2 lucruri esentiale in invatarea acestui sport. Aici yoga devine distractiva si accesibila tuturor. Sunt necesare 3 sedinte pe saptamana, iar cei care vor mai mult au la dispozitie un instructor autorizat.

Tarif:
Pachet Curs+cazare+masa(3/zi) = 319 Eur/ persoana
Transport(toate taxele incluse)+ chirie Mercedes Vito 111 cdi = 276 Eur/ persoana
Locuri limitate! Grup minim 7 persoane(14 maxim) !

Contact:
Ovidiu Chinan, Tel: 0769.045.826
E-mail: travel(at)sfaratours.ro, ovichinan(at)yahoo.com
www.surfcamp.sfaratours.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here