La Rochelle, Franta | startul velux 2010Cand? 15-17 octombrie 2010
Unde? La Rochelle, Franta

In weekendul 15-17 octombrie, orasul francez La Rochelle va fi gazda evenimentului Sustainability@La Rochelle, organizat de VELUX Group.

Evenimentul cuprinde 3 momente distincte : startul in cursa VELUX 5 Oceans, ceremonia de premiere a concursului pentru arhitecti – International VELUX Award si prezentarea pavilionului VELUX Concept House.

1. Startul cursei in jurul lumii din cadrul competitiei VELUX 5 OCEANS in care cei mai curajosi navigatori din lume infrunta singuri fortele naturii pentru a purta cu ei mesajul sustenabilitatii.

2. Ceremonia de premiere a concursului international de arhitectura International VELUX Award 2010 unde personajele principale vor fi tinerii studenti care au avut curajul si curiozitatea de a explora directii noi de utilizare a luminii naturale in arhitectura.

3. Prezentarea pavilionului “VELUX Concept House“ realizat de specialisti din sectorul constructiilor care au avut curajul sa infrunte stilul traditional si sa dezvolte concepte noi,  pentru o viata sustenabila.

„Autoritatile locale din La Rochelle sustin conceptul de sustenabilitate prin actiunile lor. Trebuie mentionat ca primele biciclete de inchiriat au aparut in La Rochelle in 1976 iar initiativa pornita in `97,« Jour sans voiture »( Ziua fara masina), se continua si astazi si incearca sa ofere o alta perspectiva asupra mijoacelor de transport. Toate acestea ne-au facut sa optam pentru orasul francez ca oras gazda al evenimentul Sustainability @ La Rochelle.”, a declarat Hans Wreifält, CEO VELUX Romania.

Pentru detalii vizitati www.velux.ro si www.velux.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here