RedBull Street Style | Campionatul National de tinut mingea pe piciorStii cu mingea?
Arata ce scheme stii sa faci si poti sa reprezinti Romania la Campionatul Mondial din Italia.

Daca stii sa faci scheme cu mingea, daca esti original si vrei sa arati lumii intregi ca esti cel mai bun in freestyle fotball, atunci trebuie sa participi la calificarile locale Red Bull Street Style pentru Campionatul Mondial care va avea loc in Italia in luna Septembrie.

Cei mai buni freestyleri din lume isi vor arata talentul in finala mondiala Red Bull Street Style din Italia (20-22 Septembrie), cea mai importanta competitie de gen din lume. Pana acolo insa, calea este lunga. Reprezentantul Romaniei se va decide pe 15 Iulie, in calificarile locale care vor avea loc la Bucuresti.

Cei care vor sa participe la concurs trebuie sa acceseze pagina web a concursului RedBull Street Style si sa-si uploadeze un video cu ei aratandu-si aptitudinile de jonglat cu mingea. Inscrierile se fac incepand cu data de vineri 15 iunie 2012.

Toti participantii pot fi votati pana in data de 10 iulie 2012, ora 23:59, iar cei mai votati 32 dintre ei vor castiga dreptul de a participa in finala. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook cat si pe sport.ro, miercuri, 11 iulie la ora 12:00 si contactati de organizatori.

Premiile constau in dreptul de a participa la finala Campionatului National de tinut mingea pe picior – locatia evenimentului urmeaza sa fie hotarita de catre organizatori

site oficial concurs: redbullstreetstyle.sport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here