Festivalul de escalada | Sohodol Climb 2012Au mai ramas mai putin de 2 saptamani pana la Sohodol Climb. Amenajarea traseelor a fost finalizata, mai sunt ultimele pregatiri de facut si Sohodolul va asteapta cu 32 de trasee noi-noute, pe langa cele aproximativ 120 care existau deja.

Vertical Spirit si Alpin Club Carpatic organizeaza in perioada 21 – 23 septembrie in Cheile Sohodolului, Festivalul de escalada Sohodol Climb 2012.

In prezent, in Cheile Sohodolului sunt amenajate aproximativ 120 de rute de escalada sportiva, cu grade de dificultate cuprinse intre 5b si 8a+, majoritatea amplasate in imediata apropiere a drumului auto care strabate cheile. Diversitatea traseelor este foarte mare, de la fete cazute la surplombe agresive si tavane, fiind o zona recunoscuta pentru frumusetea liniilor de catarare si a tehnicitatii acestora. Roca este un calcar aderent cu forme variate, fiind una dintre putinele zone din tara unde exista si coloane.

Cei care doresc sa stea la cort pe durata festivalului vor putea campa chiar in chei, zonele permise de campare urmand a fi indicate de catre organizatori la fata locului.
Cei care doresc mai mult confort, pot alege una dintre pensiunile aflate in satul Runcu, situat la intrarea in chei.

Deoarecem suntem alaturi de Claudiu Miu (www.helpclauclimbagain.com) si dorim sa il sprijinim pentru rezolvarea problemelor grave de sanatate cu care se confrunta, o parte din taxele de participare ce se vor incasa vor fi donate acestuia si totodata, la Festival va exista o urna, in care cei care doresc sa il ajute pot depune o suma de bani.

Festivitatea de premiere va avea loc sambata, 22 septembrie, dupa ora 20.00, la localul situat la intrarea in Chei. In cadrul acesteia vom organiza si o tombola cu premii pentru toti participantii. Dupa Festivitate ii asteptam pe toti la PARTY !!!

Desi multi dintre voi au dat “join “pe Facebook, va rugam sa va inscrieti si on-line, completand formularul de inscriere : http://sohodolclimb.verticalspirit.ro/inscriere.php. Ne veti ajuta in acest fel pentru o organizare cat mai buna a acestui eveniment.

Mai multe detalii despre acest eveniment puteti citi aici: Festivalul de escalada | Sohodol Climb 2012

Sponsorii evenimentului:

–          Premiile vor fi oferite de catre: Chio Extreme, Craimont, Alpin Expe, Zumont, Maramont (Zumont va fi prezent la eveniment si veti putea achizitiona de la ei espadrile Evolv);

–          Hilti si Alpin Club Ecoul ne-au sprijinit cu materiale necesare amenajarii noilor trasee de escalada;

–          Redis Nutritie va oferi batoane proteice pentru toti participantii.

Eveniment organizat cu sprijinul: Gorj Aventura, FRAE, Webbing, Natura 2000.
Parteneri media: Kiss FM, TV SUD, Romania Gorj TV, Bivuac Media, www.liberinmiscare.ro, www.extremeaddict.ro, www.dordeduca.ro, www.h2o.ro.

Taxa de participare va fi de  40 RON / persoana.

Va asteptam cu drag, in numar cat mai mare alaturi de noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here