Dew Tour | circuitul de iarna

0
196

dew tour circuitul de iarna

Cand? 18 decembrie 2010, de la ora 21:30
Unde? Statele Unite

Pentru al treilea an la rand, sezonul sporturilor extreme de iarna din Statele Unite propune cele trei etape ale Circuitului Dew. Statiuni din Colorado, Vermont si Utah vor fi gazdele concursurilor in care se vor intrece snowboarderi si schiori de acrobatie, in fiecare dintre cazuri in probele de slopestyle si superpipe.

Breckenridge, Killington Resort (prezenta in premiera in program) si Ogden vor fi locurile unde se vor regasi, printre multi altii, campionii in exercitiu: Jamie Anderson (snowboard slopestyle), Sage Kotsenburg (snowboard slopestyle), Kaitlyn Farrington (snowboard superpipe) sau J.J. Thomas (snowboard superpipe).

Balul de iarna va incepe in cel de-al treilea weekend al lunii decembrie, in apropiere de Vail. Breckenridge a devenit in ultimii ani una din cele mai populare statiuni montane din State. Numai in sezonul 2007-08, aici au venit la schi 1,63 milioane de turisti! Tot aici a avut loc in decembrie 2008 primul concurs din seria Circuitului Dew.

Anul acesta, Breckenridge va conta si drept criteriu de calificare pentru snowboarderii si freestylerii care si-au propus sa prinda un loc in celelalte doua concursuri ale sezonului.

dew tour circuitul de iarnaSi, cum peste Atlantic, mai mare inseamna nu neaparat mai bun, dar cu siguranta mai spectaculos, organizatorii au anuntat pentru sezonul acesta marirea dimensiunilor superpipe-rilor de la Killington Resort si din Snowbasin. Peretii acestora se vor ridica la o inaltime ametitoare, de peste sapte metri!

La fel ca la primele doua editii, Eurosport 2 propune amatorilor de sporturi extreme de iarna spectacol asa cum doar americanii stiu sa faca! Prima intalnire, sambata, 18 decembrie, de la ora 21:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here