Capsula Red Bull Stratos si costumul presurizat al lui Felix Baumgartner sunt expuse la Hangar-7 din Salzburg din 2 iulie, pana la finalul anului 2013.

Aceasta este exact capsula din care Felix a sarit de la o altitudine de 38,969.4 metri pe14 Octombrie 2012 si acelasi costum presurizat pe care l-a purtat atunci cand a ajuns la o viteza de 1,357.6 km/h in cadere libera.
Misiunea Red Bull Stratos va fi recreata cronologic pe niste panouri imense, dandu-le posibilitatea vizitatorilor sa experimenteze acele momente in cele mai mici detalii. De asemenea, vizitatorii vor putea vedea si materiale video din timpul misiunii.

Hangar-7, Red Bull Stratos, Kapsel, Anzug, Capsule, Pressure Suit and Helmet;

Expozitia este deschisa zilnic intre 9.00 a.m. – 10.00 p.m, intrarea este libera.

Pentru cei cae au deschis mai tarziu aparatele radio, austriacul Felix Baumgartner  este primul om care a depasit viteza sunetului in cadere libera dupa saltul de la 39.045 metri, proiect Red Bull Stratos. Baumgartner a atins o viteza de 1.342,8 km (Mach 1.24) si a mai stabilit o serie de alte recorduri, adunand si informatii pretioase pentru explorarea viitoare a spatiului. Detalii recorduri atinse aici.

Foto Credit: Gerald Rihar/Red Bull Hangar-7

Hangar-7, Red Bull Stratos, Kapsel, Anzug, Capsule, Pressure Suit and Helmet; Hangar-7, Red Bull Stratos, Kapsel, Anzug, Capsule, Pressure Suit and Helmet;

Mai multe fotografii cu Hangar-7 si Red Bull Stratos sunt disponibile pe redbullcontentpool.com si website-ul Hangar-7

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here