Air & Style | cel mai important event de Snowboarding

0
170

Air & StylePe 5 Februarie se intampla Air & Style! Cel mai important eveniment de Snowboarding se petrece la Innsbruck, unde cei mai cunoscuti rideri din lume pot fi urmariti live in batalia lor cu gravitatia.

Pentru premiul de € 75,000 si faimosul “Ring of glory” vor zbura si riderii Burn – Gigi Ruf, Arthur Longo si Stale Sandbech. Burn pune la bataie 10 bilete pentru 10 sportivi care isi doresc sa calatoreasca in Austria si sa urmareasca competitia live.

Competitia se va intampla pe Facebook, la The Oven. Iti inscrii un video in care ne arati cum depasesti gravitatia pe placa, skate, skiuri sau bike, iar juriul Burn format din rideri veterani acorda un punctaj si le selecteaza pe cele mai spectaculoase 9. Vom acorda si un premiu de popularitate, castigatorul ultimului bilet fiind stabilit in functie de cele mai multe like-uri.

Clipurile video pot fi inscrise pe pagina noastra de Facebook pana pe 28 ianuarie, ora 16.00. Pentru mai multe detalii, urmareste regulamentul postat pe The Oven!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here