Saritorul in apa de origine columbiana a avut parte de o saritura in cadere libera in fata Statuii Libertatii, in Manhattan, New York. 

Orasul care nu doarme niciodata s-a trezit in aceasta dimineata cu Orlando Duque, sarind dintr-un elicopter chiar in fata Statuii Libertatii. Cu unul dintre cele mai celebre simboluri in spate, atletul in varsta de 38 de ani a sarit in apa dintr-un elicopter de la o inaltime de 23 de metri.

saritura Manhattan, New York

Dupa patru opriri in Europa, Red Bull Cliff Diving World Series calatoreste peste Atlantic in cea de a doua jumatate a sezonului si ajunge intr-unul dintre cele mai vechi orase ale Americii, in Boston, Massachusetts, pe 25 August.

“Este foarte emotionant sa execut o saritura in apa intr-o locatie atat de cunoscuta si cu atat de multa istorie in spate, precum Statuia Libertatii. Este mai mult decat mi-as fi imaginat vreodata”, a spus Orlando Duque.

Pentru aceasta experienta unica, de 10 ori campion mondial la sarituri in apa, Orlando Duque, a calatorit in SUA pentru cea de a cincea oprire Red Bull Cliff Diving World Series care va avea loc week-endul acesta. Actualul lider al clasamentului, englezul Gary Hunt, rusul Artem Silchenko, care are deja doua victorii in acest sezon, precum si ultimul castigator, americanul in varsta de doar 24 de ani, David Colturi, vor incerca sa se departajeze in cea de a doua parte a sezonului competitional.

Elita mondiala a saritorilor in apa vor urca pentru a treia oara pe platforma inalta de 27 metri din fata Institutului Contemporan de Arta Fan Pier si vor incerca sa-si duca sariturile cat mai aproape de perfectiune, intr-un loc plin de inspiratie si imaginatie.

saritura Manhattan, New York saritura Manhattan, New York

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here