Wheels of Confusion | skateboading si BMXCand? 19 – 21 august 2011,
Unde? Baia Mare, langa lacul Firiza.

Puneti mana pe corturi, bagati in rucsac tot ce aveti nevoie, echipati-va cu short-ul de baie si veniti sa luati parte la 3 zile de skateboarding si BMX. Printre sesiunile prietenesti de riding va puteti relaxa pe malul lacului, sa va ascundeti la umbra padurii sau sa puneti o mancare la foc, iar de indata ce se va insera, va puteti activa pentru niste premii si pentru a da ce aveti mai bun de dat in rampa, sub asistenta boxelor ce vor bubui a petrecere.

Concursul
Wheels of Confusion este un eveniment a carui atentie se indreapta spre o atmosfera placuta, conectare cu natura si sesiuni foto/video, mai mult decat spre latura competitionala. Cu toate acestea, Burn pune in joc 2000 euro pentru premii.

Rampa
Cu dimensiunile de 20 x 7.5 x 1.25 m, rampa este gandita astfel incat sa satisfaca poftele celor pasionati de curburi, dar are si o sectiune de street. Rampa este construita din lemn, iar intreaga suprafata va fi acoperita cu placaj.

Locul de desfasurare
Evenimentul va avea loc in imprejurimile Baii Mari, langa lacul Firiza, la 8 km departare de agitatia urbana. Acolo se poate ajunge lejer cu masina, autobuzul sau bicicleta.

Cazarea si alte cheltuieli
Odata ce ai banii de drum, restul ar trebui sa iasa ieftin, atata timp cat vei dormi si vei manca la cort, impreuna cu noi. Vom avea propriul bar, deci poti fi sigur ca bauturile vor fi accesibile, iar daca esti destul de capabil incat sa pui mana pe niste premii cash, s-ar putea chiar sa iesi bine pe plus dupa excursia asta!

detalii: wheelsofconfusion.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here