Urban Movement ParkComunitatea traceurs.ro a intrat in concursul Pepsi Da un refresh vietii urbane” cu un proiect care merita atentia oricarui fan sau practicant al sporturilor extreme: Un parc de antrenament urban.

Ideea vine din partea practicantilor de Parkour si Freerunning din Romania, dar pentru ca majoritatea practica mai mult de un singur sport urban, au simtit nevoia sa le aduca laolalta. Astfel s-a nascut ideea unui parc de antrenament care sa reuneasca 8 din cele mai populare sporturi practicate in Romania la ora actuala. Printre ele se numara: Break-Dance, Tricking, Parkour, Freerunning, Slackline, Trial, Flatland si inca alte cateva care pot profita de obstacolele pe care vor pune la dispozitie.

Daca vrei sa se construiasca parcul, atunci intra si voteaza ideea acum si inca odata incepand cu 27 Octombrie, pe: https://apps.facebook.com/pepsi-romania/node/1182

Concursul se va desfasura in urmatoarele etape:

in perioada 22 septembrie – 19 octombrie 2011 Participantii vor trebui sa inscrie o idee despre cum ar putea schimba viata urbana. Dupa aceasta perioada nu vor mai fi acceptate idei inscrise in competitie.

in perioada 20-26 octombrie 2011 Participantii inregistrati, dar care nu au inscris idei in Concurs pot vota Si comenta  ideile preferate, pot da “share” pe Twitter” sau “like” pe Facebook, putand fi astfel recompensati cu premii.

in data de 27 octombrie 2011 va avea loc automat pe baza numarului de voturi adunate (cele mai multe voturi) un proces de selectie preliminara a ideilor inscrise in Concurs, in urma caruia se va realiza un TOP 100 idei. in data de 27 octombrie 2011 va avea loc automat procesul de resetare a voturilor acumulate pana in data de 26 octombrie de catre fiecare idee inscrisa in Concurs.

in perioada 27 octombrie- 2 Noiembrie participantii sunt invitati sa voteze din nou pentru fiecare dintre cele 100 idei inscrise.

http://www.youtube.com/watch?v=H9xYBoQdsqI

IMPORTANT: Aplicatia nu inregistreaza votul prima data cand votati. Daca nu apare fereastra de Share dupa ce votati si daca sunteti redirectionati la fereastra de autorizare a aplicatiei FB, votul nu a fost inregistrat. Va rog verificati ca votul s-a inregistrat apasand butonul de vot a doua oara. Multumim tuturor pentru sustinere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here