Ne place creativitatea dusă la extrem. Când ai curajul de a contesta norma, de a vedea ce alții trec cu vederea, de a fi curios și de a descoperi ceea ce este în jurul tău în cea mai creativă dintre lumini, totul devine posibil.

Un borcan de neuitat. Pentru minți creative
Un borcan de neuitat. Pentru minți creative

Grolsch crede că libertatea începe atunci când îți recunoști că ești ceea ce ești,  în lucrurile făcute altfel, atunci când altfel nu devine normă, ci abatere de la drum. Unor experimentaliști le place să deseneze animale cu ochi migdalați, alții dintre noi colecționează șosete, unora le plac triunghiurile, altora animal printurile. Fiecare cu stilul său.

Cei de la Grolsch și-au transformat draughtul într-un container creativ. Forma aleasă este de borcan, ca să stocheze în el niște jam creativ și să-i dea utilitate de lipici social pe bază de creativitate. O să îl găsiți în 350 de localuri Grolsch din toată țara. Îl puteți testa, iar dintre voi care îl vor, îl pot și cumpăra. Inspirat de Swingtop-ul care se leagănă deasupra sticlelor și deasupra normei, borcanul vine cu un capac care ține berea mai rece și mai fresh pentru mai multă vreme.

Vă provocăm să cereți un Grolsch la borcan și experimentați un nou mod de a bea bere la draught Gândiți în afara borcanului, stocați inspirația înăuntrul lui.

experimentaliștii
acum în varianta cu borcan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here