Doar saptamana aceasta ciclistii se mai pot inscrie la concursul de Mountain Bike Macin XC. Inscrierile, care se fac exclusiv online pe site-ul mxc.bikeworks.ro, se vor incheia vineri 30 mai (inclusiv) la ora 24.00.

Organizat de Asociatia BikeWorks, impreuna cu Primaria Greci si Asociatia Mecanturist, concursul se va desfasura pe 7 iunie 2014, in Muntii Macinului, avand startul in apropierea localitatii Greci (judetul Tulcea). Cei care doresc sa se inscrie pot opta pentru unul dintre cele doua pachete de concurs si doua trasee de concurs, unul de 35 de km pentru amatori si unul de 45 de km pentru elite, in cea mai spectaculoasa zona a Muntilor Macin.

Macin XC 2014 | concurs de MTB
Macin XC 2014 | concurs de MTB

Sambata, 7 iunie 2014, dupa plecarea concurentilor in cursa la ora 11.00, programul zilei va mai cuprinde o sumedenie de activitati, printre care: Kids Race (o cursa pe biciclete pentru cei mici), Aerobic sustinut de Asociatia Sportiva Granitul Greci, demonstratie de Kendo din partea clubului Kenshin si alte activitati pentru spectatori, urman ca la ora 15:00 sa se faca premierea concurentilor.

Competitia „Macin XC 2014” este organizata de Asociatia BikeWorks alaturi de Primaria Greci si Asociatia Mecanturist, in parteneriat cu Federatia Romana de Ciclism, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Tulcea, BikeWorks Sports Equipment, Parcul National Muntii Macinului, Studio Croma, Top Media, Hangarul, Dorin Balanescu Photography, Asociatia Sportiva Granitul Greci si Kendo Club Galati.

Sponsori sunt Curtea Regala, Angelo, Terra Hercinica, Arcada, Daily Open House, Giplast Balkans, Shark, Angelo Stone, Squeezy Sport Nutrition, Mausbike, Lacon si Juniaero.

Parteneri media sunt Freerider.ro, Ciclism.ro, Sportivity, Realitatea TV, Rock FM, ExtremeAddict.ro, BikeTime.ro.
Mai multe informatii despre concurs le puteti afla pe site-ul oficial al concursului la adresa, mxc.bikeworks.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here